Шест патрулки блокираха входа на хотел в Русе

32
По предварителна информация полицейската акция е по сигнал за насилие
По предварителна информация полицейската акция е по сигнал за насилие Видео: Русе Медиа

По предварителна информация полицейската акция е по сигнал за насилие

Шест полицейски автомобила с включени сигнални светлини се събраха в пространството пред входа на хотел „Милениа“ в Русе. По предварителна информация преминаващи хора са подали сигнал на тел. 112 за насилие, упражнявано върху жена, предаде Русе Медиа.

Намиращият се там автомобил, брандиран като такси, но без табела отгоре, бе съпроводен към полицейското управление от патрулен автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    14
    Хутелииер
    Що не обзъдят сградата дет уж работи Бин Бенджи Либийски да видят какъв раз Врат е вутрие. От канапето бая матриял от кол Ежки ще съберат
  • 3
    13
    Чичото
    Печката става само за снимка.Голям боклук излезе едва я върнах не я купувайте
  • 14
    12
    А бе...
    То и по обяд имаше някакво стълпотворение от пожарна, няколко патрулки и черен необозначен пикап със сини светлини пред Руското консулство, та реших, че оная спинозната мумия Нунев е умрял!
  • 11
    11
    Яверт
    Докога долни хотели ще са свърталища на............?
  • 20
    10
    Не полЮцаи, а чекиджии!
    Да, и на 0:35 синьодрешкото си хвърли нервно фаса на земята! Дали е от адреналина и стрелбата или просто мама така го е възпитала, блюстителят на реда и законността?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари