Шампионска титла за девойките от СКТМ Дунав Русе

0

Девойките до 21 години на СКТМ Дунав Русе, водени от треньора Стефан Лъвчиев, завоюваха шампионска титла отборно на проведеното първенство в Пловдив ( 31.5-2.6.2019г.).

Мария Йовкова, Михалеа Димова и Ивон Кръстева , които на практика са и женския тим на Дунав, постигнаха пет победи с по 4:1 за да стигнат до шампионската титла. Те победиха на полуфинал “Две Могили” , а по стечение на обстоятелствата на финала “Корабостроител 92″ Варна, когото бяха победили в предварителната група със същия резултат.

След срещите на отборното се проведоха и турнирите на сингъл, двойки и смесени двойки. Отново момичетата на Дунав блестяха!

Мария Йовкова завоюва два златни медала – на лично и на двойки със съотборничката си Михалела Димова.  Йовкова победи на финала Кръстина Иванова “Стоянстрой” /Пловдив/ с 3:0 гейма. На двойки русенки победиха тандема Илиева/Враменцалиева.

Миша Димова спечели бронз на лично, а на смесени двойки в партньорство с Явор Белаков /Чоо Пловдив/ също стигна до бронза.

16 годишната Ивон Кръстева стигна до четвъртфинал на двойки с Вики Персова от “Стоянстрой” /Пловдив/. На лично бе спряна от бившата национална състезателка Есин Саид /НСА София/ след оспорван двубой загубен с 1:3 гейма.

Със спечелените шампионски титли и медали Дунав Русе запазва силното си име сред водещите клубове в страната!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • птица
    Браво, сега и на мене да изпрати като на Анджелина Джоли. Явно това да си заможен ме значи , че си умен илин прозорлив.
  • Внимавайте Русенци
    Парка започва да изгубва своята идентичност,лека полека.Русенци,не оставяйте това така......запазете си парка и търсете...
  • Балканеца
    Номер 11, в началото на 20 век в Русе са живеели 30-35 хил човека. Повече ли млади хора е имало спред теб? Именно тогава е...
  • Геро
    Русе се е препълнил с прости и мърляви хора! Съдя по коментарите,защитаващи боклукчийския камион пред храма и по гласуването...
  • Русе
    Слабите страни на Русе са малко млади хора -> малко възможности за социализация за млади хора, както и инономика базирана на...