Шамара: И аз съм тъпанар, ама не управлявам държавата

1
Напуснах страната заради Бойко, призна рапъра
Напуснах страната заради Бойко, призна рапъра

''Заминах си от страната заради Бойко Борисов.

Това е човек, който няма никаква идея как функционира нормалният свят. Не може една модерна страна да се управлява еднолично. Той е несправедлив човек, един лош човек. В една демокрация премиерите са наши служители. Той е наш служител, той е чиновник, а се държи като господар. Това е бай Тошо. Аз мразех комунизма точно заради това. В неговата партия се гласува на 100%, това се случва само в партията на Ким Чен Ун. ''Това каза в „Събуди се“ по Нова телевизия рапърът Мишо Шамара, който от две години живее в Щатите.

„Борисов безспорно има някакъв талант да успива хората, харизматичен е. Щом той може да е министър-председател, значи всеки може. Всеки е по-добре от него. Аз също съм тъпанар, ама аз не управлявам държавата“ , заяви Шамара и допълни, че родните ни политици са много страхливи.

.„Не искам да оставам тук. Аз съм отвратен от това, което се случва. Не ми е мъчно за България, мъчно ми е единствено за близките ми, приятелите и роднините, за майка ми и за баща ми. Аз правех каквото можех – крещях. Викаха ме, заплашваха ме, че си изказвам мнението“, разказа Шамара.

„Това, че има двама луди братя, означава ли, че всички други имигранти са изроди?“, недоумява Шамара по адрес на братята Бакрауи, който извършиха атентатите в Брюксел през изминалата седмица. „Абсолютно съм за Меркел! Коя част в Европа е по-развита – западната или източната? Орбан е открит неонацист, но имай предвид, че цялата пропаганда се финансира от Русия“, на мнение е Мишо Шамара. Искам децата ми да живеят в Америка. Там е страната, която няма граници, пожела той.

„Най-голямата ми грешка е може би, че съм прекалено откровен, но аз имам мнение. Може би моето его е моят проблем, допълни рапъра.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари