Сенатът на САЩ блокира помощта за Украйна и Израел

2
Републиканците блокираха новата финансова помощ в размер на 106 милиарда долара
Републиканците блокираха новата финансова помощ в размер на 106 милиарда долара

Републиканците блокираха новата финансова помощ в размер на 106 милиарда долара

Републиканските сенатори блокираха искането на Белия дом за спешна помощ в размер на 106 млрд. долара предимно за Украйна и Израел, като консерваторите се възпротивиха на изключването на имиграционните реформи, за които настояваха като част от сделката.

Гласуването да не се даде ход на разглеждането на пакета отбеляза значително поражение за президента Джо Байдън, който беше предупредил Конгреса, че руският лидер Владимир Путин няма да спре с победата в Украйна и дори може да нападне страна от НАТО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    2
    ...
    Сенатът на САЩ отказва помощ на Украйна, но нашите парламентарни свине се натискат да помагат. Все пак такава малка държавичка като САЩ не може да се мери с ресурсите на Велика България и нейния безкрайно търпелив овчи народ.
  • 15
    1
    Хартийки без стойност = долар
    Замислете се каква е стойността на американския долар след като "подаряваш" 106 млрд. долара.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари