Сега разбрахте ли? 3.9 милиарда лева е била бомбата, която Борисов и Пеевски са заложили в МРРБ!

70
В момента, в който се спира кранчето, макар и частично, и бутат правителството
В момента, в който се спира кранчето, макар и частично, и бутат правителството

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ?

3.9 милиарда е била бомбата, която Борисов и Пеевски са заложили в МРРБ за "строеж" на пътища преди да сдадат властта! Това е повече от ТУРСКИ ПОТОК! Това е повече от КТБ! Това е такъв колосален грабеж, че години държавата и бюджета ще бъдат заложници на мафията през тези схеми. Осигурили са си хранилка за години напред. И още много хранилки. И в момента, в който се спира кранчето макар и частично и бутат правителството.

Слави каза, че "Държавата няма пари". Истината е че мафията няма пари и затова са готови да сринат държавата, за да върнат кочината и копанята. Както и да осуетят разследванията по ТУРСКИ ПОТОК и ЛУКОЙЛ, разследванията срещу Пеевски, Гешев, Цацаров и Борисов, които БОЕЦ върнахме на дневен ред и с които ангажирахме и външни институции

Запитайте се, защо до сега Гроздан Караджов не мъцна публично за тези 3.9 МИЛИАРДА? Защо за тези най-тежки грабежи в енергетиката ( ТУРСКИ ПОТОК и ЛУОКОЙЛ) и в пътното строителство които ресори и министерства са на Слави нямаше нито едно разкритие за корупционна схема от самите министри? Още през миналата година БОЕЦ се срещнахме с министъра на енергетиката и му връчихме сигнала за ТУРСКИ ПОТОК! И какво се случи? НИЩО! Да не говоря за пътната карта, да не говоря, че ръководството на БУЛГАРТРАНСГАЗ не е пипнато и мъжлето на ПиАрСевиБойко, онзи с джипката на АРКАД в задния двор на вилата си за един милион лева продължава да "усвоява" по 12 000 лева заплата на месец в борда на БУЛГАРТРАНСГАЗ.

ДПС напусна коалицията и това е за добро. Вярвам, че управляващите вече разбират натиска и думите на БОЕЦ, че са нужни бързи действия и резултати в битката срещу корупцията, мафията и по нашите сигнали.

Това е начина - действия, резултати и бой по тиквите и наглите до дупка.

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    7
    Гошо
    Ако има кражби, ще има и наказани. Щом няма осъдени, няма кражби. Има само УСВОЯВАНЕ на средства. Ама така е в цял свят. Разликата е в алчността на нашите"ПОЛИТИЦИ". Така, че всичко е наред.. Успех...
  • -13
    6
    Аз
    Вечният радетел на истината, великият Гошо Тъпото най- сетне разкри огромната шашма!
  • 18
    5
    daskal
    Чета коментарите и пак се сещам за стария виц - А вие защо биете малките негърчета. Такива са и "анализите" на войната в Украйна. Това което казва Георги истина ли е, или не? Другото няма смисъл. Щото на Борисов 12 години му бяха виновни комунистите, сякаш не е комунистическа мутра от групировките и доносник на ДС.
  • 13
    4
    БоБец - пръц!
    Този куклобоец е марионетката на Цецо Василев - Мустака, дето обраха КТБ. Цецо се покри у сръбските кафани. Бойко Б. дръпна над 4 млрд. еврозаем и се разплати с ужилените, между които беше Веждито и мн други с милионите. И Народът - прост, плаща ли, плаща ...
  • -21
    3
    Ама разбира се!
    Винаги БОрисов е виновен! Нищо, че от повече от две години не е на власт. Да не си помислите, че текущите управляващи са некадърни? Не! Борисов е виновен за всичко!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари