Седмичен хороскоп за 5 - 11 октомври 2020

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете събитие, което сте очаквали с нетърпение. То може да бъде свързано с дългочакана новина, документ, среща или предложение. Хубавите събития тази седмица ще имат някаква връзка с хора родени под въздушните зодиакални знаци. Някои от изненадите през тези седем дни ще се случат в семейството ви или ще имат връзка с човек от кръга ви роднини. Възможно е да получите неочаквано една малка сума пари или да зарадвате някого, давайки му неочаквано пари. Новина свързана с неприятности в живота на хора, които познавате ще ви накарат да се замислите за причината, поради която подобни житейски ситуации възникват. Тези събития също могат да бъдат важен за вас житейски опит. Притесненията или тревогите свързани с пари ще са излишни през тази седмица. От вас се изисква само едно по-практично планиране на разходите. Като цяло тази седмица ще може да постигнете стабилност, а спестяванията по-късно ще ви са потребни. Жените Овен ще преживеят важни събития свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Конфликтите за вас през тези седем дни са силно противопоказни. Мъжете ще са под влиянието на бавно развиващи се вибрации, което ще се отрази на професионалните им и бизнес дела. Съдбата ще ви даде обаче някои шансове, които могат да ви донесат напредък по задачи, които са важни за бъдещето ви.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще ви зарадват приятни новини, или ще получите интересно предложение, покана. Вероятно през тези седем дни ще получите нещо, което очаквате отдавна, или което има важно значение за вас. Тази седмица ще бъде важно значениие за любовния ви живот. Зависи какво искате и с какви методи смятате да го постигнете. През тези дни съдбата няма да толерира прояви на егоизъм, себелюбие или лицемерие в романтичния ви живот. Седмицата може да ви донесе разочарование свързано с жена от кръга ви роднини или приятели, която ще е родена под въздушните зодиакални знаци. С каквото и да е свързано то, ситуацията скоро ще претърпи промяна. През седмицата вероятно ще се тревожите повече за други хора, отколкото за себе си. Новите познанства ще ви притесняват и ще се развиват бавно или трудно, предимно поради недоверие от ваша страна. През седмицата ще възникнат проблеми с образованието или здравето на дете или млад човек, които ще ви поставят в трудна ситуация или в позиция, когато ще трябва да вземете решение. Жените Телец ще зависят в голяма степен в действията и решенията си от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Когато ви се налага да разрешавате трудни проблеми, ще можете да разчитате предимно на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица някои от по-важните ви планове и ангажименти ще имат връзка с представители на мъжкия пол. Подобни действия свързани основно с хора родени под водните знаци, ще донесат късмет както на тях, така и на вас. В работата си обаче ще трябва да се ангажирате с изоставени задачи, неразрешени проблеми или сложни отношения с някой, с когото работите трудно. Плановете ви през тази седмица ще се реализират трудно. Ще ви се налага да влагате много повече усилия, да преодолявате множество спънки и пречки. Възможно е да имате на моменти песимистични или депресивни настроения. През седмицата развитие ще имат разговори или ангажименти свързани с наследство, с продажба на имот (или някаква замяна). Покупката на нова вещ за дома ще доведе до пренареждане на мебелировката в дома ви. През седмицата внимание ще изискат планове свързани с пътуване. Възможни са конфликти или напрежение в отношенията ви с хора от различни населени места. Ако пътувате тази седмица възможно е да се сблъскате с транспортни трудности или закъснения. Жените Близнаци ще са любвеобилни, топли и сърдечни, сякаш че искат да наваксат пропуснато време, да поправят минали грешки в отношенията си с хора, които са важни за тях. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова романтична връзка и за вземане на важни решения в любовта. Мъжете ще имат няколко неотложни срещи или ангажименти. Използвайте всяка възможност да разчиствате затормозяващи ви неприятности или проблеми.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви се наложи да бъдете дипломатични и толерантни в отношенията си с хора, с които работите заедно. Възможно е да се случат някои промени на работното ви място, които да изискат от вас по-бързо приемане и приспособяване към нови условия, нови проекти или нови клиенти. През тази седмица се стремете да разрешавате своите проблеми и неприятности чрез откровени разговори. Избягвайте намесата на други хора, които ще ви предложат да разрешат проблемите вместо вас или да бъдат ваши посредници. По този начин само ще усложните конкретната ситуация. Седмицата ще бъде много по-интересна в любовен план, стига да имате уважение към чувствата на вашия партньор и да не сте въвлечени в други, паралелни отношения.. През седмицата ще имате приятни ангажименти с жена или заедно ще реализирате важни за семейството и дома ви задачи. Подкрепата на жена или нейната намеса в делата ви ще окаже като цяло позитивно въздействие. През седмицата очаквайте приятно събитие или новини от страна на жена родена под водните зодиакални знаци. Жените Рак ще са ангажирани с планове чиято реализация предстои до края на годината. Ще има за какво да мислите, с кого да разговаряте и какво да решавате. Мъжете ще са ангажирани с по-сериозни финансови дела. В работата от вас ще се очаква по-голяма отговорност и бързина при изпълнение на задачите ви. Парите, които ще получите ще си заслужават усилията ви.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица благоприятна за развитие на любовните ви отношения и преди всичко за разчистване на недоразумения и неприятности във вече създадени връзки. Не допускайте външна намеса в отношенията ви, което в този период само ще ви навреди. В брака и в семейните си отношения ще имате поводи за събиране или преживяване на приятни събития и новини. През седмицата може да ви изненада новина свързана с годеж или сватба. Личен успех на роднина също може да е повод за вълнения и по-чести телефонни разговори. През седмицата ще имате повече контакти с жени, които може да са ваши роднини, приятели, съседи и др. Чрез тях ще получите полезна за вашите дела информация или конкретна помощ. През седмицата ще имате телефонен разговор свързан с допълнтелна работа (ангажимент). Като цяло през тази седмица ще получите предложение или идея, чието развитие ще има добре перспектива за вас. Жените Лъв ще преживеят житейска раздяла с човек, когото познават. Вероятността това да бъде родственик е минимална. Седмицата по-скоро ще изиска от вас преоценка на отношенията ви с хора и селектиране на тези, които ще продължите да допускате близо до вас. Мъжете ще имат по-чести разговори или срещи. За вас има вероятност да възникне възможност или покана свързана с пътуване.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица има вероятност за появата на нови хора в кръга ви от колеги, ръководители или клиенти. Професионалните ви ангажименти, особено ако произвеждате нещо или се занимавате с търговия ще се развиват благоприятно за вас. Благоприятни за вас резултати ще постигнете от срещи или разговори свързани с ваши планове, чието развитие през тази седмица е важно за вас. Седмицата вещае интересни преживявания с жена родена под водните зодиакални знаци. Бъдете внимателни в очакванията си свързани с пари, независимо дали са приходи или разходи. Във финансовата сфера може да възникне временно притеснение. През седмицата ще възникне необходмост да вземете важно решение или да се ангажирате по-сериозно със задача, която има връзка с мъж от кръга ви роднини. През седмицата обърнете специално внимание на преживяване свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Жените Дева ще се ангажират с важна покупка или подарък за близък човек, най-вероятно от мъжки пол. Мъжете ще са по-често в объркано настроение, по-скоро тъжни, несигурни, отколкото обратното. Всичко това може да се дължи на някои проблеми и усложнения в домашните ви или семейни дела.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица събития или действия от страна на мъж ще ви разочароват и дори могат да бъдат причина за раздяла или ще игнорирате неговото присъствие в живота си. Той може да бъде ваш родственик, колега, съученик или някой от кръга ви познати. Ако имате определени очаквания за финансовите си дела през тази седмица, то пригответе се за забавяне или отлагане поради различни причини. Избягвайте да харчите пари, извън това, което реално можете да си позволите. През седмицата може да имате интересни и положителни преживявания свързани с жена, най-вероятно от кръга ви роднини, която ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място. Като цяло през тази седмица събитията нормално за вас, без някакви особени сътресения, затова избягвайте прояви на раздразнение или нетърпение. Дайте достатъчно време на всяко едно събитие да се развие по естествен начин и не насилвайте собствената си съдба. Жените Везни ще имат лични поводи за радост. Не са изключени неочаквани пари или допълнителни приходи в бюджета ви. Смело реализирайте идеите си, особено ако са свързани с бизнес или друга дейност, от която ще очаквате печалба. Мъжете ще бъдат изненадани от нечии подли, користни или злонамерени действия.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще можете да постигнете любов и хармония в живота си, независимо от възрастта. Предстоят ви важни събития, разговори или решения, такива, които ще касаят вашия личен живот. Любовният ви живот може да бъде по-емоционален, по-колоритен, дори вече да имате изградена дългогодишна връзка. Ако имате партньор роден под въздушен знак отношенията ви могат да преминат на един нов етап на развитие. Тази седмица ще ви изненадат пари или предложение, което ще получите от жена. Някои от тревогите ви тази седмица ще имат връзка със здравословното състояние на човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Ваш роднина или близък приятел, роден под знака на Телец, Козирог или Дева ще създаде безпокойство с личните си проблеми или със здравословното си състояние. Тази седмица вещае празненство или друго важно събитие, което ще ви събере с група от хора. За някои от вас седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете. Жените Скорпион ще трябва да са внимателни с личните си вещи, с информация, която съхраняват в телефон или компютър. Това особено важи за тези от вас, които имат романтична връзка, която пазят в тайна поради някаква причина. Мъжете ще са по-лабилни в здравословен план. Възможни са прояви на безсъние, мигрена, проблеми с кръвното налягане, аритмия.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще разрешавате деликатни или по-сериозни проблеми от финансов характер. Отношенията ви с мъже независимо от вашия собствен пол ще са доста непредсказуеми и могат да доведат до кратки или по-дълги сътресения в живота ви. Ще имате трудна комуникация както с по-млади, така и с по-възрастни от вас. Ще сте нетърпеливи и това ще предизвиква по-чести противоречия и спорове. Отношенията ви с гора родени под огнените зодиакални знаци ще преминат през изпитание, поради прояви на неотстъпчивост, инат или високомерие. Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с млади хора или с деца. Успехи или радостни новини свързани с тях могат да бъдат повод за неочаквани, импривизирани празненства или събирания. Ако имате собствено дете или деца през седмицата ще бъде добре да отделите допълнителни средства за тяхното образование, за развитие на техни заложби или нови умения и др. Неприятностите през тази седмица, с каквото и да са свързани ще дойдат и ще си заминат. Едва ли ще възникне проблем, който да не можете да разрешите. Разбира се, всичко ще зависи от собствените ви действия и решения, но различни обстоятелства сега определено ще бъдат на ваша страна. Като цяло през тези седем дни очаквайте интересни преживявания. Жените Стрелец ще имат сериозни ангажименти и задачи свързани с жени от семейството си. Тези от вас, които имат дъщеря или внучка ще запомнят седмицата с едно специално преживяване. Мъжете ще са по-скоро пасивни, отколкото активните представители на този зодиакален знак. Ще очаквате развитието на събития свързани със семейството ви, но ще оставите водещата роля в тях на някой друг.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица част от тревогите ви ще бъдат свързани с приятели или с роднини, които може да от страна на вашия брачен или романтичен партньор. През тази седмица ще се опитате да надникнете в бъдещето на ваша емоционална връзка, която смятате, че е в застой и е спряла развитието си. Седмицата ще бъде успешна за развитие на ваши планове или контакти с хора от различни разстояния. Опитите ви да летите в облаците следвайки мечтите си, могат обаче да се окажат неуспешни. Мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от друго населено място, чрез банков или паричен трансфер и др. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване на къси разстояния, предимно в страната, в която живеете. През тази седмица ще имате възможност да разрешите успешно домашен или битов проблем или да приключите със задачи от имотен характер. Тази седмица ще запомните с нови изненади, които тя ще приготви за вас. Жените Козирог ще се намират във важен период от живота си, в който поради различни причини ще бъдат принудени да вземат важни решения, да направят корекции в начина си на живот или в някои отношения. Като цяло действията ви през тези седем дни в голяма степен ще се ръководят от финансовите ви и материални интереси. Мъжете ще искат да имат по-голяма яснота за бъдещето си. Ще сте склонни да правите планове за месеците до края на годината и дори такива свързани с 2021. Доколо реално те ще бъдат реализуеми, все още е трудно да се каже.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще се окаже по-трудна за вас тъй като различни здравословни проблеми ще ви ограничат в някои дейности. Възможно е възникване на ситуации, върху които вие няма да имате контрол. Изпитанията, през които ще преминете през тези седем дни ще си имат важна причина и цел. Не допускайте емоциите да вземат връх над здравия разум. Така има опасност да разрушите отношения, нещо което няма да може да бъде поправено. Като цяло седмицата ще бъде успешна за изпълнение на вашите професионални или бизнес задачи и планове. Действайте бавно, според физическите си възможности. Научете се да изчаквате, да бъдете търпеливи и по-малко емоционални. Добро развитие ще имат ангажименти свързани с нова работа или с нов проект. Ще възникне възможност за нещо нов ангажимент в професионален план, който да ви донесе интересен опит или нови познания. Когато възникнат конфликти през тези седем дни, търсете бързо примирие или се стремете на всяка цена към тяхното разрешаване. Компромисите днес, ще ви донесат спокойствие утре. През седмицата ще имате благоприятни контакти с хора родени под водните зодиакални знаци, които ще ви окажат помощ или ще ви дадат полезен съвет. Тази седмица може да направите покупки лично за себе си, да подновите гардероба си за есенно - зимния сезон. Възможно е получаването на пари, което няма да ви изненада. Жените могат да проявят капризи в семейните си и домашни отношения. През тази седмица не всичко ще става според вашата воля. Мъжете ще трябва много внимателно да подходят при разрешаването на проблем, който ще имат с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица преди всичко се стремете да гледате реалистично на събитията в дома си, на работното ви място и в обществото, където живеете. Избягвайте да имате специални очаквания свързани с важни събития, решения или промени. Това не означава, че нещата няма да се случат по най-добрия за вас начин, но е възможно в конкретен момент да реагирате емоционално, което да внесе временно объркване в развитието на тази ситуация. Пътуванията с любим човек, по семейни причини или заради среща с ваша любов ще са напрегнати, тъй като трудно ще може да планирате и контролирате развоя им. Както писах в началото през седмицата ще бъде важно да останете здраво стъпили на земята. Контролоурайте емоциите си и да внимавайте с оплакванията или с критиките си. Жените Риби ще са склонни да се сърдят дори на самите себе си, ако нещо не се получи така както те искат. Вероятен е конфликт с жена, която има някаква намеса (участие) в личния ви живот. Мъжете могат да бъдат изненадани от едно здравословно неразположение или от възникването на неочаквана стресова ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари