Седмичен хороскоп за 5 - 11 февруари 2024

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овните получават от съдбата чудесни възможности, а Телците ще са бая по-заети. Близнаците да развиват личността си, а Раците да бягат от кавгите

За Лъвовете периодът е позитивен, а Девите да са търпеливи към околните. За Везните реализация, но и доста напрежение, а Скорпионите действат категорично и с размах. Стрелците са се концентрирали над важни цели, а успешните контакти са запазена марка на Козирозите. Водолеите да се контролират, а за Рибите чудесен шанс.

Овен

Добри възможности

Постигайки повечето от нещата, за които се борите, ще дадете израз на предпочитанията си, най-вече в професионалната сфера. Дребните неща могат да се превърнат в съществени, ако се пренебрегват. Социалният живот като цяло ще продължи да е напрегнат, но личните ви възможности за успех съвсем не са малко ако стриктно прокарвате стратегията си, и избягвате противоречията, особено с хора от административните среди. Петък и събота предоставят добри възможности за успех. Неделя е хубава. Следващите дни без успешния четвъртък ще са по-трудни и напрегнати.

Телец

Проявете повече активност

Мотивирани сте към разкриване на все повече умения, убедени, че времето днес е на знаещите и можещите. Ще има какво да провокира активността ви. Ако е времето на почивката ви - работата не е водеща тема за вас през тези дни. При Телците ситуацията за момента е по-спокойна. Проблеми се очертават по някои въпроси от делово естество, които зависят от административни фактори. По принцип за разрешими след известно време. В общо линии периодът ще е успешен за целите ви. Петък, както и уикендът ще са благоприятни. Напрежението през делниците е най-осезателно в понеделник и вторник. През следващите два дни отново има нерви, но ситуацията ще е по-благоприятна.

Близнаци

Владейте агресивността

Възможно е някои от вас да се почувстват с понижена енергетика през седмицата и това да ги де мотивира, правейки ги емоционално нестабилни. Ще се посветите на занимания, разкриващи мислите и чувствата, които ви вълнуват през тези дни. При Близнаците се забелязва раздвижване, посоките на което трябва настойчиво да следите, за да отстранявате негативните фактори, предизвикващи противоречия и неразбирателство. Това в момента е най-добрата тактика за реализацията на вашите цели, тъй като конфликтите тотално ще парализират обстоятелствата и благоприятните влияния. В дните петък, вторник и сряда не проявявайте агресия. Останалите от периода са благодатни за делата ви.

Рак

Избягвайте рисковете и кавгите

Грижата ви за другите изисква да сте добри и всеотдайни. Нека това не бъде тегоба за вас, защото по него ще съдят за благородството ви. Мобилизирайте се и отхвърлете нещата, които ви пречат да се чувствате свободни. Наличните обстоятелства не говорят за непреодолими трудности, но е важно да действате последователно и търпеливо, освен че не бива да залагате на рисковете. Избягвайте противоречията чрез дипломатични ходове, и възможностите за успех ще нараснат чувствително. За петък е важна активността. Уикендът, както и понеделник са успешни дни. Силно напрежение носят вторник и сряда, а в четвъртък избягвайте противоречията, защото ще прераснат до кавги.

Лъв

Добри възможности

Логични и без излишен риск в действията, ще продължавате да следвате интересите си. Смели и мотивирани, ще работите за постигане на желаната цел. Бъдете търпеливи в общуването си и се отнесете с разбиране към чуждите решения. Успехът на повечето от Лъвовете през настоящия период ще се дължи предимно на хитруване, което ясно подчертава, че трайността му ще е временна. Действате ли по значими въпроси не бива да си го позволявате, за да успеете в намеренията си, което се отнася и до важните делови контакти. В петък и през уикенда ще постигнете успех. Понеделник ви носи силен късмет, а вторник е тежък. Ярко напрегнати се оказват и следващите – сряда и четвъртък.

Дева

Проявете търпение

С ясното съзнание, че искате да промените живота си към по-добро, ще пристъпите смело към изпълнение на програма си. Възможни са обрати и непредвидени ситуации. Има новости около вас, които ще продължават и занапред да ви изненадват и носят добро настроение. Девите добре знаят, че когато прокарват стратегията си търпеливо, но и настоятелно, винаги достигат до успех. В този смисъл периодът е благоприятен, и по правило не позволява успех чрез прибързване. С малки изключения, сполуката ще ви споходи и във всекидневните рутинни дела. Хубавият успешен петък е следван от благоприятен уикенд. Понеделник е напълно успешен, но вторник и сряда ще са доста напрегнати и нервни. Силни нерви и за четвъртък.

Везни

Успешен, но нервен период

С ясното съзнание, че искате да промените живота си към по-добро, ще пристъпите смело към изпълнение на програма си. С активност ще се наложите в делата си. Погледнете напред и ще видите нови възможности и предизвикателства. Везните ще са доста раздразнени през периода поради нелоялните действия на конкурентите си. Седмичният етап не може да се определи като безуспешен, но определено ще е ядовит. И вие не бива да поемате рискове при осъществяването на целите си, защото ще последват негативни събития. Петък и събота са ползотворни. Неделя носи труден успех. Силен късмет и успех в понеделник. Вторник е тежък а сряда и четвъртък са благополучни за целите.

Скорпион

Успешни действия, но и проблеми

Няма да ви липсват финансови средства и ще продължите да работите по започнатите вече проекти, но не са изключени проблеми и главоболия. Предложения за съвместни начинания или други творчески проекти ще ви поставят в трескава подготовка по реализацията им. Лична сполука и активни действия в делови план, но подли и неочаквани удари от високостоящи, проблеми с администрация и клевети от скрити врагове. Картината не е по-различна от миналата година, но е с оптимистични белези за бъдещето както в лично, така и в делово отношение. Петък и уикенда са благоприятни и успешни, а понеделник ви носи силен късмет. Силно напрежение носят вторник и сряда, а четвъртък е както нервен, така и сполучлив.

Стрелец

Перспективни цели

Водени от вътрешен порив за промяна и нужната доза хъс ще отхвърлите всичко, което ви затормозява и не ви носи очакваните резултати. Без да се губите в догадки и съмнения, ще се възползвате от информацията, с която разполагате и бързо ще напреднете в делата си. Здравата основа, върху която е стъпила преобладаващата част от Стрелците, им позволява да съсредоточат вниманието си върху перспективни цели, и до действат последователно и настойчиво за реализирането им. В настоящия момент това наистина е обещаващо за бъдещето ви. Петък е доста напрегнат, но успешен. Хубави възможности разкрива и уикенда, а понеделник ще е чудесен. Вторник и четвъртък ще са трудни, а сряда ви радва със сполука.

Козирог

Успех в контакти и сделки

Добрите развития ще влияят положително на настроението и активността ви през следващите дни. Ще следвате намеренията си, без да губите от енергията си в излишни обяснения и ненужни съвети. Козирозите следва да са по-наблюдателни към околните в службата и да се предпазват от ударите на хора, с които отношенията им не са цветущи. За реализацията на деловите цели седмицата е успешна. Особено благоприятни ще са контактите от делови тип, както и сделките. Деловият петък ще е неприятен. Уикендът е добър. Понеделник ще е много успешен, което е валидно и за сряда. Вторник и четвъртък ще са по-напрегнати и с делови затруднения.

Водолей

Владейте нервите

През настоящите дни не сте застраховани от финансови неудачи или затруднения в сферата на професионалната реализация. Седмицата ще премине под знака на романтичните настроения и емоции. Освен повишената нервност, характерна предимно за служебните обстоятелства, Водолеите няма да се сблъскат с неприятни ситуации през периода. Очертават се успешни контакти в обществените среди и близките кръгове, добър шанс за парични печалби, и благоприятно развитие за целите на бизнесмените. В петък напрежението ще е доста силно, а другите ви неприятни дни ще са вторник и четвъртък. Уикендът е хубав, а останалите делници ще са успешни.

Риби

Ярко благоприятен етап

В плановете ви влиза стартирането на нов проект, но не прибързвайте, ако не сте напълно убедени, че момента е подходящ. Добрите новини ще дойдат скоро, не бъдете нетърпеливи и с това да създавате около себе си напрежение. Представителите на Риби ще разполагат през новата седмица с достатъчно късмет и възможности, за да доминират в обществените среди и по принцип в обкръжението си. етапът определено е успешен, но не бихте сгрешили ако разчитате повече на себе си отколкото на обещания, колкото и почтени да са хората от обкръжението ви. Късметът ви е силен, а по-добър помощник едва ли има. С изключение на много напрегнатия четвъртък, останалите дни са чудесни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари