Седмичен хороскоп за 4 - 10 май 2020

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица различни събития ще ви принудят да промените някои свои планове и да насочите вниманието си към конкретни неотложни задачи и ангажименти. В повечето случаи те ще бъдат свързани с образование, кариера или личностно развитие, но разбира се индивидуално всичко е възможно. През тези седем дни ще можете да се представите успешно на работното си място, да затвърдите постигната вече позиция или да приемете нови задачи и ангажименти. Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа или за търсене на такава. През тази седмица вниманието ви също ще бъде ангажирано с битови проблеми, ремонти или размествания в дома, подобрения свързани с мебели, техника и др. Емоционално няма да сте в най-добрата си форма. Лесно ще изпадате в меланхолични настроения, тъга по миналото ви или по определен човек, леки депресивни състояния и др. Неочаквано събитие свързано с жена може да ви накара внезапно да отидете някъде или да пътувате. През тази седмица определено ще имате много повече контакти, посещения в различни институция или други ангажименти свързани с ваши роднини и приятели.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица различни събития ще ви накарат да се върнете към миналото си. Те може да са свързани със срещи с хора от миналото ви, с неразрешени проблеми от предишни месеци или години, с различни съновидения и др. Това ще бъде седмица, в която ще трябва да сте много внимателни, да не допускате прибързване или емоционалност в действия и решения, да обмисляте внимателно всичко, с което ви предстои да се ангажирате. През тези седем дни ще имате постъпления на пари или ще получите важни новини свързани с пари. Възможни са леки разочарования в този план, но няма да бъде нещо, което да предизвика драма. През тази седмица бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас. Тяхната завист или злоба ще са определящи техните действия, с желание да сътворят възможно най-много поразии. Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на неужните неща и хора от живота ви. Вероятността реално да ви наранят или причинят някаква важна за вас загуба, е минимална. През тези седем дни трябва да покажете един по-мъдър и по-философски поглед върху събитията, които преживявате в ежедневието си. Седмицата вещае събитие свързано с жена, която може да е ваша родственица, приятелка или колежка. През седмицата ще имате сложни отношения с мъже, които притежават власт, позиция в службата и др.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ви се дава да преживеете различни емоционални събития. Ще имате възможност да излезете от една сложна ситуация, в която се намирате в момента. Тя може да бъде свързана с ваши лични или семейни отношения, с работата ви и с др. През тази седмица късметът ще бъде на ваша страна при възникването на неочаквани ситуации. Разбира се, не бива да се разчита единствено на него. През седмицата ще преживеете една стресова ситуация, която ще касае хора, които познавате. Вие ще преживеете емоционално с тях техните проблеми или неприятности. Любовният ви живот ще е динамичен и интересен, но само ако сте склонни да давате любов, а не само да получавате. Новите познанства ще се развият добре, особено си дадете шанс да опознаете бавно другия човек. В противен случай ще възникнат неприятни спорове и размяна на обвинения. През седмицата ще ви изненада или зарадва новина или предложение, които ще имат значение за развитие на личните ви планове и проекти. Възможно е да отделите време да уредите неща свързани с документи или други формалности. Като цяло тази седмица вещае прогрес и важно развитие на ваши планове Това определено няма да бъде време на застой. Някои от нещата, които ще ангажират вниманието и ресурсите ви през тази седмица ще продължат да бъдат актуални и през следващата седмица

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате много контакти, срещи или ангажименти. Каквито и да са причините за тяхното възникване, развитието им ще бъде в рамките на настоящата седмица. Възможно да пътувате през седмицата по работа или с някаква определена цел. Повечето работа и ангажименти през тези седем дни могат да ви изнервят и дори да ви направят раздразнителни. За вас юе бъде важно да си осигурите достатъчно време за почивка и най-вече здравословен сън. През седмицата може да бъдете обект на манипулация или да се срещнете с лицемерни хора, които приказват едно а всъщност мислят друго. Най-разумното действие от ваша страна е да ги игнорирате и да не влиязат в конфликт с тях. Съхраните емоциите си за по-важни неща. Ако сте в процес на договаряне или имате работа с документи внимавайте за евентуални грешки или пропуски. Седмицата вещае добри финансови постъпления, както и възможности за увеличение на доходите ви. През седмицата може да намерите по-добре платена работа или допълнителен ангажимент с добро заплащане. В някои случаи от вас може да се изиска усвояване на нови знания и умения. Семейните ви ангажименти ще са по-големи и повече, така че от вас ще се изиска една по-сериозна мобилизация при тяхното изпълнение. За някои от вас седмицата вещае събиране свързано с роднини.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преминете през период, който ще изиска от вас изчакване и наблюдване развитието на важни за вас събития. Те могат да имат отношение към ваши роднини или да са свързани с работното ви място. Най-вероятно вашите интуитивни очаквания за развитието на тези събития ще бъде вярно. Все пак не изключвайте вероятността и от един по-различен развой, който не е задължително да бъде неприятен за вас. През седмицата не бива да се пренебрегват здравословни неразположения или медицински прегледи, които са планирани предварително. Има вероятност за грижи свързани със здравето на близък човек. Няма да липсва напрежение в ежедневието ви, но мъдрите и разумните от вас ще знаят как да избегнат конфликтите и безсмислените спорове. Не се опитвайте да промените нечий манталитет или мироглед, всеки върви по собствената си пътека, следвайки собствената си съдба. Някои от по-важните ви ангажименти през тази седмица ще са свързани с дете или млад човек. От вас ще се изиска да проявите търпение за да постигнете това, което сте си поставили за цел. Като цяло пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по важни за близкото ви бъдеще въпроси. Ще успеете да разчистите важни проблеми или недоразумения, да успокоите напрежението в семейни или приятелски отношения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви очакват най-различни събития, които ще променят начина ви на живот или плановете ви за близкото бъдеще. През тези седем дни ще се срещнете с нови или стари приятели, може да попаднете на неочаквани места или да научите неочаквани новини. Интересни събития ще се случат на работното ви място, които могат да ви зарадват, но могат и да създадат временно напрежение в колектива, където работите. През седмицата ще имате възможност да докажете личните си професионалните качества, да постигнете стабилност, при достатъчна мобилизация и отговорност в собствените ви действия. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел. Динамични ще бъдат контактите ви с хора от различни разстояния: както с роднини, така и с приятели. Едно такова благоприятно време не бива да се пропилява. Не бива да се надявате, че някои обстоятелства или хора ще продължат и занапред да бъдат благосклонни към вас. Ако изпуснете шансовете, които ще ви бъдат дадени през тази седмица, вероятността да получите нови такива е минимална. В личен план няма да ви липсват емоции независимо от вашето семейно положение. Това ще бъде седмица, в която може да вложите време и ресурси в романтични изненади, да изразявате чувствата си по-свободно и по-емоционално. Новите запознанства дори да са кратки ще оставят следа след себе си. През седмицата макар може да ви разстрои новина свързана с приятели, съседи или колеги.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица различни събития ще успеят да ви зарадват и ще ви дадат възможност да подобрите или стабилизирате финансовото си положение. Това може да се случи по най-различен начин, но като цяло ще свързано с работа, чрез отношения с държавни или частни институции. Седмицата ще създаде предпоставки за промяна в живота ви, която може да касае вашата работа, семейство, пътуване и др. През тази седмица интересно развитие ще имат приятелските ви връзки. Възможно е събития от предишната седмица сега да имат някакво положително влияние върху тях. Новите познанства ще ви се струват интересни, но интереса ви към тях ще приключи бързо. През тази седмица ще сте склонни твърде много да размишлявате и и понякога това ще бъде причина за едно по-бавно вземане на важни решения. Това може да ви причини някаква загуба или да пропуснете възможност, която да е била важна за вас. Изгубили сте нещо от характерната за вас амбициозност и динамичност, което очаквам да е временно явление. Важно събитие свързано с жена може да бъде повод за събиране или среща извън дома ви. През тази седмица мнозина ще могат да се зарадват на една придобивка лично за себе си. И накрая, бъдете все пак внимателни с важните решения в живота си, защото взети веднъж няма да могат да бъдат променени.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще ви се наложи да обсъдите неочаквани новини свързани с майчинство или с дете. Подобни събития може да се окажат в основата на клюки, които ще ви бъдат споделени. С тези неща трябва да сте по-внимателни, защото темата ще се окаже чувствителна за някои хора. През тази седмица очаквайте успехи в семейството си свързани с приключването на един ангажимент. Така ще дадете шанс на нова възможност да се развие или друго приятно събитие да намери място в ежедневието ви. През седмицата ще се зарадвате на радостна новина свързана с човек от друго населено място или от чужбина. Притесненията тази седмица могат да бъдат свързани със здравословен проблем на дете или млад човек. Те ще бъдат вследствие на емоционални или рискови преживявания или тепърва ще предизвикат такива. Седмицата вещае празник или специално събитие свързано с мъж от кръга ви роднини или приятели. В началото на седмицата ще възникнат няколко интересни събития, които ще определят развитието на ваши планове през месец май. През тази седмица мнозина ще се сблъскат с емоционални недоразумения в любовната си връзка или в брака. Най-вероятно вие ще сте тези, които по-чувствително ще приемат някои разговори или събития. Възможно е вие самите да бъдете виновни за временно охлаждане на отношенията с партньора ви. Това може да бъде седмица на сериозно изпитание за романтичните връзки. През седмицата може да ви зарадва една покупка, за която имат желание от доста време насам.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица трябва да определите своите професионални планове, цели и приоритети. Ще възникнат събития или обстоятелства, които ще предизвикат различни промени, размествания и нововъведения. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или за започване на нова кариера. Неприятностите тази седмица ще са продължение на нерешените ви проблеми от изминалата седмица. Вероятно ще възникне ново усложнение на нещата, като вината за това ще бъде основно ваша. През тези седем дни хората около вас ще имат готовност и желание да ви помогнат, така че използвайте тази благоприятна възможност да се стабилизирате. Неочаквана новина или разговор през тази седмица ще ви даде надежда за разрешаване на сложен проблем. Седмицата ще бъде интересна за семейните ви дела, защото ще се преживеят няколко интересни събития, които ще имате желание да споделите с близки хора. През тази седмица новите ви начинания ще имат бавно развитие, затова имайте търпение. Нещо, което сте забравили в миналото си, сега неочаквано ще изплува в съзнанието ви чрез едно съновидение. През седмицата ще отделите време за важна комуникация с мъж отдалеч.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате няколко неотложни ангажименти от финансов характер, включително такива свързани с плащане на битови сметки. Сега ще ви се наложи да уредите различни документи, да планирате или реорганизирате личния си или семеен бюджет и др. Мнозина ще имат възможност за допълнителна работа, която ще се отрази добре на доходите ви. През седмицата ще присъствате на събиране или събитие свързано с важен повод в живота на роднина или приятел. Седмицата ще ви донесе доста изненади, които ще предизвикат различни вълнения. Те не вещаят големи промени в живота ви, но като емоция силно ще ви въздействат. Сега ще ви се наложи да вземете важно решение и да започнете да планирате важна предстояща промяна в живота: нова работа, нов дом, преместване по местоживеене, начало на съвместен живот, реализация на личен проект или творба и др. Седмицата вещае различни срещи и разговори с роднини и приятели, с колеги и съседи. В любовта може да очаквате емоционални събития, като те могат да ви донесат радост, но могат и да бъдат причина за разочарование. Като цяло тази седмица ще бъде много емоционална, динамична, с бързо развиващи се събития. Ще преживеете тези седем дни на бърза скорост, без да имате достатъчно време да изживеете напълно емоциите, които ви се дават.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се възползвате от благосклонността на един човек към вас, който ще ви помогне при реализацията на важна за вас задача. През седмицата ще сте ангажирани с приготовления около важно събитие свързано с роднина. През тази седмица ще имате големи очаквания за успешното развитие на вашите действия, планове и проекти. Нищо обаче няма да се случи, ако не проявите нужната активност и воля за да доведете нещата до успешен край. През тази седмица ще имате деликатно здраве, затова внимавайте с храната, с алкохола и всичко, което може да ви създаде дискомфорт. През седмицата ще проведете важни разговори свързани със заплащане или финансов документ, с разходи, които трябва да направите през тази или следващата седмица. Интересни моменти ще преживеете с ваши нови и стари приятели. Приемете без излишни подозрения новите хора, които тепърва ще срещнете през тази седмица. През тези седем дни ще ви се наложи да се разделите с една мечта, с приятел и др. Тази седмица не само ще ви даде радост, но и ще ви даде изпитание чрез някои неприятни моменти, чиято цел е да ви се покажат ваши стари и нови грешки.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще имате повече ангажименти свързани с личния ви живот, с контрол върху семейните приходи и разходи, с различни институции. През тези седем дни ще можете да кандидадствате за кредит, да разговаряте за по-висока заплата и др. През тази седмица ще се фокусирате върху разчистването на отложени задачи. Ще вложите повече амбиция и воля за реализиране на забавени или забравени идеи и др. През седмицата се пазете от кражба в дома си, от важна информация на работното си място и т.н. Неприятна новина ще ви разстрои, тъй като ще има връзка с човек, когото познавате отблизо. Тази седмица ще благоприятства развитието на ангажименти свързани с имущество на починали роднини, с пенсия, завещание или други подобни неща. Това ще бъде време за съновидения с хора от Отвъдното или други реални ангажименти с тях. През седмицата много събития ще ви накарат да размислите за неочакваните промени, които сте преживяли в собствения си живот, или на които сте били свидетели в живота на близки роднини и приятели. През седмицата ще бъде важно да внимавате с коментарите си, какво казвате и на кого, за да не обидите неумишлено някого или да влошите важни отношения. Изненади през тази седмица няма да ви лиспват. В повечето случаи те ще са свързани с различни предложения, покани, чрез телефонни разговори и др.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари