Седмичен хороскоп за 7 - 13 декември 2020

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете подложени на по-голям натиск и напрежение, поради необходимостта да се ангажирате и реализирате различни неотложни задачи и задължения.

На преден план ще излязат ваши забравени обещания или ангажименти, които трябва да изпълните до края на годината.

През тази седмица ще ви бъде трудно да изпълните свои планове, свързани с родственик, тъй като може да срещнете отпор или неразбиране на добрите си намерения.

През тези седем дни вашите отношения с представители на водните зодиакални знаци ще бъдат сложни.

През седмицата ще имате повече срещи, ще присъствате на различни събирания или ще посрещате гости в дома си, но за съжаление не всички хора ще бъдат искрени или с добро (позитивно) настроение.

Тази седмица ще бъде важна и интересна за развитието на вашата работа или бизнес, тъй като е възможно да получите полезна информация, предложения или нови поръчки.

Като цяло това ще бъде една благоприятна седмица за уреждане на парични дела свързани с държавна институция или банка. През седмицата дори може да очаквате важен разговор или предложение от финансов характер.

Жените Овен ще бъдат изненадани от една клюка или интрига свързана с тях или с човек, когото познават.

Мъжете трудно ще се справят с настроенията на хората в дома си. Като цяло самите вие ще имате чести спадове в настроението си, което ще даде отражение върху отношенията ви с хората от дома или с колеги.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица може да ви изненада с някои промени или ситуации във вашата кариера или бизнес.

Края на годината ще изиска от вас да се насочите към нови цели и нови начини на работа, които в някои случаи могат да изискат необходимост от нови знания, квалификация.

Може да започнете обучение свързано с нова дейност, производство или да се ангажирате с нови клиенти, реклама на нов продукт и др.

През седмицата ще имате неочаквани финансови, приятелски или бизнес отношения с хора от различни населени места.

Възможно е получаване на пари, изгодно предложение за работа или допълнителен ангажимент, връщане на заем и др.

През седмицата ще възникне кратка паника на работното ви място, която ще ви създаде емоционален стрес.

През тази седмица ще обмисляте различни възможности за увеличение, стабилизиране и подобрение на доходите си.

Ще имате няколко идеи, които ще се нуждаят от добро обмисляне и проучване преди да вземете решение за тях.

През тези седем дни любовния ви живот ще провокира различни теми за разговори, ще възникне необходимост да вземете едно решение или да действате по конкретни дадени вече обещания.

Нестабилни могат да се окажат любовни връзки с хора, които живеят в друг град или държава.

Едно ново познанство може да приключи твърде бързо за вас поради различни причини: разочарование, нелоялност, липса на общи интереси и виждания за живота и др.

Жените Телец ще обмислят възможността да отидат някъде на гости за празниците или да поканят гости в дома си.

Мъжете ще имат свои лични поводи за радост. Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще се ангажирате с някои неотложни задачи свързани с пари или с документи, които ще са важни за вашия дом или работа.

Седмицата носи интересни преживявания свързани с любовния ви или семеен живот, които ще запомните дълго време.

Неясно или неочаквано развитие ще имат събития свързани с ваши родственици.

Ако имате ангажимент свързан със съдебно или юридическо дело, през тази седмица бъдете предпазливи и внимавайте на кого разчитате за неговото успешно развитие.

Пътуванията през тази седмица, където възникне необходимост за такива ще са свързани с важни ангажименти или ще бъдат по работа.

През седмицата мнозина ще се ангажират със събиране или среща свързани с роднини, с годеж или сватба, юбилей или друго важно събитие.

През седмицата ще имате желание да отделите повече време за срещи и разговор с приятели, с които имате интересно познанство, или с които ще присъствате на различни мероприятия.

Важна роля в развитието на делата ви през седмицата ще изиграе личност родена под знака на Телец, Дева или Козирог.

Жените Близнаци ще получат неприятна новина свързана с жена, която познават.

Мъжете от този зодиакален знак ще фокусират вниманието си върху някои важни събития или промени свързани с дома и със семейството.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще срещнете различни затруднения свързани свързани с изпълнението на задачите в работата или в бизнеса ви. Те могат да предизвикат необходимост от предприемането на неочаквани или нежелани промени.

През тази седмица не са изключени разочарования, ако кандидатствате за нова работа или представяте свой нов продукт, проект.

През тази седмица може да разчитате единствено на собствения си професионализъм и умението ви да комуникирате с останалите хора.

През тези седем дни внимание или грижи ще изиска собственото ви здраве.

Предстои ви да вземете решение свързано предстоящо пътуване или с ваши роднини, приятели които живеят в друго населено място.

Не е изключено отлагане на пътуване, което сте планирали през следващите седмици.

През тази седмица ще бъде важно за вас да насочите вниманието си към важни за вас отношения с колеги, бизнес партньори и други.

Причина за приятни емоции през седмицата могат да бъдат някои любовни или семейни преживявания и събития.

През седмицата базирайки се на събран вече житейски опит от подобна ситуация ще се справите с лекота с неприятен проблем във важни за вас лични отношения.

Жените Рак ще имат сериозни отношения с представители на знаците Телец, Козирог или Дева, където всякакви шеги или несериозни приказки ще са неподходящи и неуместни.

Мъжете ще имат интересни преживявания с дете или с млади хора. Може да се зарадват на техния растеж, умения да комуникират, с реализацията на техни таланти и заложби и др.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще трябва да сте по-отговорни към различни плащания на битови сметки, кредит или други битови сметки.

През тези седем дни внимавайте в отношенията си с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, независимо на каква основа са те.

Емоционалната ви нестабилност през тези седем дни лесно ще провокира появата на неприятности или сложни отношения особено с непознати или трудни по-характер хора.

Не задълбочавайте проблеми с хора родени под земните зодиакални знаци, защото няма да спечелите нищо.

През седмицата ще имате интересни срещи или събирания с хора, от които ще може да получите полезна за вас информация.

Бъдете внимателни обаче с примамливи предложения, защото те може да бъдат вид уловка или измама.

Тази седмица ще бъде подходяща за търсене на разумен изход, за компромиси в една напрегната интимна или любовна връзка. Това ще бъде подходящо време за откровени разговори и търсене на хармония в отношенията с вашия партньор.

Това ще бъде благоприятна седмица за събиране с група от хора, с които имат еднакви интереси или се борят за една и съща кауза.

Жените Лъв ще имат благоприятна седмица за любов, за интимни преживявания и за развитие на финансовите си дела.

Мъжете ще получат важна новина или предложение, което ще отвори нови възможности за тяхното развитие през 2021 година.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще обсъждате с различни предстоящи финансови разходи и дела, които ще са важни за семейството ви. Някои от вас е възможно да обмислят или да вземат решение свързано с някаква инвестиция в имот и др.

През тази седмица ще имате повече срещи, разговори или ангажименти с деца или с млади хора.

Изненадите през тези седем дни по някакъв начин ще бъдат свързани с миналото ви или с хора, които познавате от много години.

През тази седмица е възможно да проявите наивност или да сте лековерни в моменти, в които трябва да проявите повече внимание и отговорност и това да предизвика неприятни грешки или загуба.

Може да бъдете манипулирани от хора с нечисти и користни намерения или такива, които ще се опитат да ви използват за своя изгода. Въпрос на време е вие да усетите техните намерения и това да предизвика съответна реакция от ваша страна.

Любовният живот на родените под знака на Дева ще бъде интересен, особено ако оценявате положителните качества на партньора си и не се вторачвате само в недостатъци, които всъщност всеки от нас притежава.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане бъдещето на ваша романтична връзка, за вземане на решения за съвместно съжителство или брак.

През седмицата ще ви изненадат новини или събития с хора от други градове или държави. Контактите, които ще имате с тях могат да бъдат причина за едно пътуване в близките седмици.

Жените Дева ще имат повече отговорности в работата си. Младите жени ще могат да се зарадват на важни резултати, на заслужена похвала или награда за вложения от тях труд и усилия.

Мъжете ще се наложи да се ангажират с неприятен битов или имотен проблем. Сложни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, тъй като те ще са подвластни на материални или финансови интереси.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви се наложи да се преборите емоционално с негативното въздействие на неприятни (мърморещи) хора, с които имате ежедневни контакти.

Някои от вас могат да останат разочаровани от очакванията си свързани с бременност или с раждането на дете в определен ден.

През седмицата ще възникне противоречие или конфликт жена, който ще бъде от семеен или финансов характер.

През тези седем дни избягвайте да налагате волята или мнението си по въпроси, за които предварително значете че ще срещнете сериозен отпор. Все още нямате достатъчно доводи или сила да се преборите с негативизма на хората до вас.

През тази седмица ще се вълнувате около събитие свързано с личния или любовния живот на жена. Възможно е да преживеете годеж или сватба в кръга си от роднини или близки приятели.

През седмицата ще получите интересни или любопитни новини свързани с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Хубавото на тази седмица е, че всички проблеми и неприятности ще бъдат „от ден до пладне“ и няма да имат продължително въздействие върху вас.

През седмицата мнозина ще преживеят събитие или среща свързана с човек, който е бил част от миналото им.

Възможно е някой, с когото сте се разделили в миналото поради различни причини, ще потърси контакт с вас.

Жените Везни ще вземат важно решение свързано с покупка на вещ за дома или някакъв вид ценности.

Мъжете ще останат разочаровани от действията или думите на човек, когото са смятали за приятел.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица внимателно ще се ангажирате с уреждането на различни финансови и парични дела, поради тяхната деликатност или сериозност за стабилността ви.

Мнозина от вас ще очакват получаването на пари.

Възможно е да имате сериозни ангажименти свързани с документи или с договор.

През седмицата могат да ви се наложат грижи свързани със здравето на роднина.

Седмицата ще бъде благоприятна за всякакъв вид пътувания, за работа свързана с пътуване, транспортна дейност или туризъм. Следете с внимание новините, които ще получите във връзка с работата или бизнеса си през тази седмица.

През тези седем дни ще възникнат малки непредвидени разходи, които ще внесат временно безпокойство относно евентуални затруднения в семейния бюджет.

Много по-сериозно и отговорно ще трябва да се ангажирате с разрешаването на битови или имотни проблеми. Колкото повече отлагате тези неща, толкова по-трудни те ще бъдат за разрешаване.

Жените Скорпион ще имат интересни контакти или срещи с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Някои от срещите и разговорите ви през тази седмица ще определят ваш планове, с чиято реализация ще се ангажирате в началото на следващата година.

Мъжете ще имат интересни и полезни контакти с жени, които може да са роднини, приятели, колеги и др.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате различни контакти с хора от други населени места. Някои от вас ще планират или реализират пътуване свързано с работа или с някаква определена цел.

През седмицата мнозина от вас ще насочат вниманието си към здравето или проблемите на близък родственик.

Ще имате временно притеснение около ваш ангажимент, за който ще разчитате на помощта или разбирането на човек от семейството си.

Отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще внесат някакво объркване или напрежение в ежедневието ви.

През седмицата ще получите писмо или известие от място, откъдето най-малко очаквате.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за съдебни или юридически дела, като е възможно отлагане или възникване на някакъв вид забавяне или затруднение.

Ще възникне спор във връзка с покупка или подарък, който смятате да дадете на някого за Коледа или за Нова година. Преди всичко следвайте предпочитанията на този, на комуто ще го подарявате, ако искате наистина да донесете радост с избора си.

Емоционалните проблеми, които ще възникнат през тази седмица ще бъдат разрешими.

Жените Стрелец ще бъдат емоционално натоварени с неприятна новина или събитие свързано с човек от кръга им роднини.

Мъжете ще правят планове, ще обмислят в детайли действията си, но реализацията им ще остане за някакво неясно бъдеще.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, използвайте благоприятните тенденции на тази седмица за реализация на своите професионални и бизнес идеи и планове.

В много отношения късмета ще бъде на ваша страна, особено ако сте ангажирани с производствена дейност, с продажба на стоки или други материални ценности.

Мнозина ще се зарадват на късмет при покупка, получаване на заслужена награда, подарък и други.

През седмицата ще възникне повод или необходимост от събиране или разговор с родители или други по-възрастни или важни за вас родственици.

През тези седем дни някои действия на ваши роднини, ще ви донесат някаква облага или ще са повод за добро настроение и положителни емоции.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате по-голяма част от плановете за дома си. Някои ваши идеи свързани с дома ви тепърва ще имат благоприятното развитие, затова не бързайте да се отказвате само защото някои обстоятелства в момента ви пречат.

През тези седем дни може да очаквате важна за новина или помощ от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Като цяло през тази седмица съдбата няма да ви изпрати неразрешими проблеми.

Бъдете фокусирани върху максималното използване на благоприятните тенденции на тази седмица.

За някои от вас това ще бъде една благоприятна седмица за покупки за дома, за уреждане на плащания, задължения и др.

Жените Козирог ще имат полезни разговори с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог свързани с развитието на някои предстоящи професионални или бизнес проекти.

Мъжете ще използват някои новини или шансове, които ще получат от хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци за да реализират една своя собствена идея или желание.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази декемврийска седмица ще преживеете различни изненади. В повечето случаи те ще бъдат свързани с непознати хора или с някой, който ще има бъдещо влияние във вашия семеен или професионален живот.

Някои от тези неочаквани събития ще ви накарат да помислите за някои превратности в живота, които всеки от нас преживява в даден момент от живота си.

През тази седмица ще успеете да се зарадвате на събитие, придобивка или подарък, който ще получите чрез ваши роднини или приятели.

Може да се наложи да се включите виртуално в едно събиране, което ще се случи на далеч от вас и на което не можете да присъствате поради различни причини.

Седмицата носи новина или събитие, което по някакъв начин ще промени живота на човек, когото познавате.

Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване или за контакти с хора от различни населени места, чрез които ще преживеете очаквани емоции.

Определено през тези седем дни ви предстоят сериозни разходи свързани със семейството ви. Ще разберете, че напоследък сами сте си създавали ненужни притеснения и страхове за нещо, което сега ще има едно естествено, благоприятно развитие.

Жените Водолей ще се ангажират с нещо, което е важно за образованието, кариерата или развитието на дете или внуче.

Мъжете ще имат желание за повече любовни или интимни емоции в живота си, за повече действия, от които ще очакват някаква печалба или полза.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица имайте готовност да преживеете всякакви събития или новини свързани с роднини или с приятели.

Седмицата ще зарадва мнозина с раждането на дете в семейството на близки хора.

През тази седмица ви предстои интересно преживяване свързано с пари или с финансов документ.

Изненадите през тези седем дни могат да възникнат по всяко време и по най-неочакван за вас начин.

Някои от вас могат да получат предложение за по-добро заплащане, за допълнителна работа или да се ангажират с временна такава.

Всяко едно събитие през тази седмица ще бъде носител на нещо ново в живота ви.

Моментите на тъга, несигурност, безпокойство за бъдещето ще ви навестяват от време навреме, но вие ще трябва да се изчиствате бързо от тях, тъй като те не носят нищо градивно в живота ви.

Според възможностите си излезте навън сами или с приятели, за да се заредите с положителна енергия.

През тази седмица ще имате контакти с хора от близо и далеч, с институции или с банка, където ще разговаряте или ще действате по важни за вас дела.

Това ще бъде благоприятно време за хармонизиране на личните ви отношения.

Жените Риби могат да бъдат обект на лицемерието или подлизурството на друга жена. Внимание! Не се ласкайте от комплименти, които може да гъделичкат самочувствието ви, но определено са неискрени от там, откъдето идват.

Мъжете ще трябва да реагират бързо в една неочаквана ситуация свързана с инцидент или с необходимост от бързи реакции и действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари