Седмичен хороскоп за 28 декември 2020 - 3 януари 2021

4
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Вижте какво ви очаква през последните дни на отиващата си 2020-та година и първите дни на новата 2021-ва:

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще възникнат възможности или ситуации, които ще изискат конкретни решения или ангажименти свързани с бъдещето ви. Това е важна и градивна седмица, в която може да бъдете предпазливи, но не и страхливи. В разговор с приятели или с роднини ще обсъждате различни възможности за по-добри доходи или за някаква допълнителна работа. Ще възникнат различни интересни идеи, които ще се нуждаят от повече време за тяхното обмисляне и проучване. Като цяло тази седмица вещае добри доходи или печалби, ако работите в сферата на търговията. Много важно ще бъде през тази седмица да постигнете и да съхраните една стабилност в семейството си. Избягвайте конфликтите, избягвайте напрежението. Растете и се научете да правите компромиси, да бъдете търпеливи и да съхраните най-ценното, което имате. Хората, за които означавате нещо! Ще имате такава възможност за развитие на дела, които тепърва през 2021 ще дадат благоприятно отражение на финансовите ви дела, вследствие на определени ваши практични идеи и действия. През тази седмица може да възникне стресова ситуация свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване, затова ако ви се наложи такова бъдете максимално концентрирани при шофиране. Жените ще мислят, ще търсят начини, възможности, решения за една кардинална промяна в живота си, с оглед новите астрологични и нумерологични влияния. Мъжете Овен ще бъдат изненадани от различни събития. Ще имате едни очаквания за тази седмица, но други ще ви споходят (надявам се за хубаво).

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат събития в собственото ви семейство, които най-вероятно ще имат връзка с живота на човек от кръга ви роднини. Възможно е да възникнат моменти на тъга или неувереност в тяхното благоприятно развитие на една конкретна ситуация. Избягвайте подобни настроения. Мъдрите от вас знаят, че няма случайни неща и нищо не ни се дава да преживеем, без да има някакъв важен смисъл. В любовен план седмицата ще бъде интересна, изпълнена с различни емоции. Не допускайте налагане на собствената си воля и следване единствено на вашите желания. Това ще създаде неприятно напрежение във вашите отношения. Може да очаквате изненада, ако партньора ви живее извън вашето населено място. През тази седмица ще възникнат различни спънки или забавяния в предварително уговорени срещи, събирания или различни обществени мероприятия. Мнозина ще посетят дома на роднина или приятел по неочакван повод. През седмицата ще възникне конфликт с жена, който ще ви предизвика открито да говорите за неща, които досега сте подтискали в себе си. Отговорът, който ще получите може да ви изненада. Жените Телец е добре да си вземат отпуск (ако това е възможно) и да прекарат повече време в дома си, с близки роднини или с приятели. Тази седмица не ви трябват големи отговорности и тежки задачи за изпълнение. Мъжете ще имат благоприятна седмица да реализират свои лични или семейни планове. Ще имате шансове, ще имате късмет - дано имате амбиция и воля, също.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще имате възможности да докажете себе си и способностите, които притежавате. Ще ви бъдат дадени шансове за това, ще имате възможност да реализирате поне една промяна (ако имате желание за това). Това ще бъде благоприятна седмица за създаване или за развитие на любовна връзка. През тази седмица ще обмисляте една идея или предложение, което ще дойде от страна на ваш приятел или познат. То може да има връзка с вид инвестиция или използване на ваши спестявания, което да ви донесе някаква печалба след време. През тази седмица мнозина ще имат ангажименти със семейно събиране свързано с личен празник или с необходимостта да се проведе разговор по-важни за цялото семейството дела. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или развлечения, но внимавайте с какви хора пътувате или къде отивате. Това предупреждение по-скоро касае епидемиологичната обстановка в страната, където живеете. Избягвайте контакти с хора, които обичат клюки или които обичат да всяват паника и страх с конспиративните си теории. Като цяло плановете и ангажиментите, които ще стартирате през тази седмица ще ви отнемат повече от планираното време (вероятно ще продължат и през следващите седмици), но определено ще ви донесат успех или постигане на важни за вас позиции. Неприятностите или противоречията в дома ви ще бъдат за дребни неща и тяхното развитие ще зависи изцяло от самоконтрола върху емоциите на всички членове на семейството ви. Жените ще посрещат или изпращат гости. Мъжете Близнаци ще живеят в мислите си повече с бъдещето и с нещата, които искат да направят, отколкото с настоящето.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате благоприятно време за лечение, възстановяване или за някакъв вид терапия. Седмицата ще ви даде различни шансове за стабилизиране и разрешаване на неприятности, които са ви създавали по-голямо напрежение през последните седмици. Вероятно това ще се дължи и на празничното настроение, което почти всички от вас ще имат. През седмицата ви предстоят интересни и запомнящи се срещи с нови и стари приятели. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова романтична връзка, ако търсите такава. През седмицата предварително ще усещате възникването на ситуации, които могат да прераснат в конфликт или да ви причинят някаква загуба. Повишената ви интуиция ще бъде важна за вас и ще ви помага да предотвратявате подобни ситуации. През седмицата приятно ще ви изненада разговор или среща с човек, който живее близо до вас. Ако получите предложение за работа или бизнес, дайте си време да го обмислите добре преди да дадете окончателен отговор. Жените ще имат притеснения от различен характер свързани с мъж от кръга им роднини или приятели. Мъжете Рак ще имат ангажименти свързани с ремонти на техника или мебели в дома, с различни инсталации или с личен автомобил.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще си направите някои предварителни планове свързани с различни дела от материален или имуществен характер. Те могат да започнат своето развитие през тази седмица и да ангажират вниманието ви през първите няколко месеца на следващата година. През тази седмица по-неясни или проблематични ще бъдат отношенията ви на работното място с колеги, с клиенти или с работодател. Възможно е напрежението около празниците да даде някакво отражение на отношенията ви. На моменти може да ви бъде по-трудно да изпълнявате професионалните си задължения или ще срещате по-често различни спънки и затруднения. През седмицата може да срещнете ваши бивши колеги или съученици в реалния живот или чрез социалните мрежи като Фейсбук, Линкедин, Инстаграм и др. Чрез тях може да научите интересни новини за ваши общи познати. Отношенията ви с жена от семейството, като майка, баба, сестра и други ще са деликатни поради нейни песимистични настроения или нежелание за разбиране на неща, които са приоритет за вас в момента. Като цяло разминаванията помежду ви ще се дължат на различия в поколенията и в начина, по който приемате нещата от живота. Ще имате поводи за събиране, ще може да преживеете приятни емоции, но най-вече бъдете разумни в забавленията си и се пазете от инциденти от всякакъв характер. Жените Лъв ще се радват на писма, телефонни разговори или съобщения от приятели отблизо и далеч. Мъжете ще имат желание за промяна, но ще трябва да почакат за по-подходящо време за това. Засега акумулирайте информация, знания, разивайте необходимите за това контакти. И бъдете търпеливи!

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще трябва да отделите повече време за заанимания със собствените ви деца или с по-млади от вас родственици. Насладете се на празничното време с близките си хора, които имат нужда от позитивни преживявания. Някои от тях в този момент вероятно ще се нуждаят от вашата помощ или житейски опит при изпълнение на важни за тях дела. Тази седмица ще зарадва мнозина с приятно събитие свързано с дете или с внуче. През тази седмица ще имате възможност да възобновите изоставени ваши лични или семейни дела, които сте спрели досега поради финансови или други затруднения. През тези седем дни ще можете да постигнете важни за вас резултати и успехи основно в материален план. През тези седем дни ще следите развитието на някои неблагополучия в живота на човек, когото познавате. Най-веоятно това ще бъде човек от кръга ви приятели или познати. Възможно е личните неуспехи или затруднения, които преживява този човек да бъдат свързани с неговата кариера или с човек от собственото му семейство. Някои от хубавите събития през тази седмица ще имат връзка с новини или документи, които ще получите и които ще ви дадат надежда за по-добри времена за близкото ви бъдеще, особено във финансов план. Жените Дева могат да преживеят разочарование или тъга свързана с пътуване или с хора, които живеят в друг град, село или държава. Мъжете ще се радват на преживявания свързани с любими хора или на неочаквани новини.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, повечето ви очаквания за тази седмица ще бъдат оптимистични, но още в началото на седмицата ще разберете, че много малко неща ще зависят от вас. Една такава картина на предстоящите събития не вещае загуба, но ще ви накара по-сериозно и отговорно да се заемете с ангажиментите си. Седмицата носи разговори свързани с нова работа, с нова позиция или възможност за нов допълнителен доход чрез почасова работа. Неща, които ви очакват през следващата година... Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с имущество, което притежавате или със задължения, които имате към определени хора или институции. През тази седмица ще имате повече срещи, контакти или събирания с хора от семейството си, от кръга си приятели или колеги и други. Чрез повечето контакти през тази седмица ще получите различна информация, която тепърва ще ви бъде от полза. През тези седем дни ще споделите радостта на ваш приятел, който или която ще постигнат важен за тях успех в личните си или бизнес дела. Възможно е това да се дължи на ваш съвет или друг вид помощ. През тази седмица ще преживеете неприятно събитие свързано с роднина или с приятел, който ще попадне в някаква неприятна ситуация. През този период от време избягвайте на всяка цена конфликти, тъй като вероятността да спечелите е почти нищожна. Жените Везни ще имат тревоги или притеснения свързани с близка жена или с приятелка, която е възможно да бъде родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Мъжете ще се зарадват на новина или разговор свързан с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица бъдете готови да се срещнете или запознаете с нови хора, които ще имат тепърва някакво значение в живота ви. Това може да се случи в ежедневния ви живот, чрез работата ви или чрез социалните мрежи за комуникация. Събитие в живота на жена ще бъде повод за разговори с близки и приятели. Възможно е тя да преживява някакви неблагополучия вследствие на нейни погрешни решения и действия. През седмицата ще възникне напрежение в романтичната или семейна връзка, свързано с финансов документ или с пари. Хубавите събития през седмицата или поводите за събиранията през тези седем дни ще бъдат свързани предимно с празниците, в края на годината. През тези седем дни мнозина ще се зарадват на един подарък или материална придобивка. Основните изненади през седмицата ще се случат в дома ви или ще бъдат свързани по някакъв начин със семейството ви. През седмицата могат да ви изненадат гости в дома ви или покана за гости в дома на приятели, съседи. Жените Скорпион ще имат благоприятна седмица за действия свързани с пари, което не означава да хукнете по магазините и да харчите на воля :) Мъжете ще намерят най-добрия за тях изход от една неприятна или сложна ситуация в живота си.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица нищо, че е края на една сложна година, ще имате възможност за важна професионална или бизнес изява. Като цяло плановете ви свързани с всякакъв вид работа ще имат възможност да се реализират по най-добрия за вас начин. Това ще бъде подходяща седмица за планове свързани с търсене на нова работа или за по-добра професионална изява в началото на 2021. Ще имате благоприятено време за представяния, за търсене на нови клиенти или пазари на вашите продукти. Голяма част от действията ви през тази седмица ще зависят от съвета, помощта или съдействието на човек, който може да бъде ваш роднина, колега или приятел. Мнозина ще се зарадват през тези седем дни на по-добри доходи или на неочаквани пари. През тази седмица въпреки някои благоприятни тенденции ще сте склонни към подозрителност или недоверие спрямо действията на определени хора или развитието на някои събития. Не всяка информация, която ще получите през този период ще бъде вярна. Самите вие ще сте склонни да приемате информацията през седмицата с недоверие, с желание да я проверите чрез различни източници. Като цяло това ще бъде важна седмица за вас, с възможности за постигане на важен на този етап напредък. Избягвайте състояния на песимисъм или свръхчувствителност. Те никога не са ви помагали! Жените да бъдат внимателни спрямо обещания на мъже, които ще останат да "висят във въздуха". Мъжете ще имат възможност да заработят допълнителни пари, стига да имат желание да работят в това празнично време.желание да работят в това празнично време. 

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица с която на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с човек, който вероятно живее в друго населено място. Причината за едно такова изпитание, най-вероятно ще бъдат различия, които имате в житейските си цели, политически възгледи, семейни ценности и др. През тази седмица ще имате емоционално или специално съновидение свързано с някой, който вече е в Отвъдното. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с романтична среща, любовни преживявания и други емоционални поводи. През тази седмица търпението ви ще бъде провокирано от действията и коментарите на човек, който е склонен да обвинява други хора за неблагополучията в личния си живот. Подобни прояви не бива да ви развалят настроението или да провокират други негативни емоции у вас. През седмицата ще ви зарадват неочаквани или специални събития свързани с роднини или с приятели, които ще преживеят една промяна в живота си към по-добро. Това ще бъде седмица, в която ще простите една обида. Ще присъствате на едно събиране, за което предварително имате покана или уговорка. Паниката и тревогите през седмицата ще бъдат напразни, прибързани. Предстои ново развитие на някои събития, които предизвикват в момента подобни безпокойства. Жените Козирог ще се зарадват на пари или на подаръци. Мъжете ще са нетърпеливи, докачливи, много емоционални, което определено ще им създаде проблеми.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица може да ви изненада с някои промени, които определено ще имат значение за бъдещето ви. През тези седем дни едно събитие ще промени ваши важни отношения, планове и дори начина ви на живот. През тази седмица ще получите предложение или покана, които ще обсъдите с хора от семейството си, преди да дадете отговор. Благоприятно развитие през седмицата ще имат финансови дела, свързани предимно с получаване на пари в близкото ви бъдеще. През тази седмица голямо влияние ще ви окажат разговорите с човек, който ще ви даде интересна информация за духовни, световни или други събития от важно значение. През тази седмица ще имате повод за събиране или ще преживеете една полезна за вас среща. През тази седмица ще преживеете едно емоционално завръщане към миналото ви, чрез среща с ваш бивш колега, съученик, приятел или някой друг. Някои от вас ще се зарадват на пристигането на човек от друго населено място или на новина, която ще получат отдалеч. През тези седем дни бъдете внимателни при получаване или даване на обещание свързано с пари. Жените Водолей ще тъгуват за някого, който се намира на разстояние от тях в момента и няма възможност да бъдат заедно по празниците. Мъжете ще имат своите лични поводи да се завръщат към миналото си, по-скоро като съжаление за пропуснати възможности или прибързано прекъснати отношения.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през седмицата могат да ви засегнат груби или необмислени думи или действия на мъж от кръга ви роднини или приятели. Ще търсите причина за подобно отношение или някакъв скрит подтекст в неговите действия. Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа или бизнес тъй като ще възникнат нови макар и не толкова големи възможности за развитие, за създаване на нови контакти или за откриване на нови пазари и други. Това ще бъде благоприятна седмица за разширяване на дейността, с която сте ангажирани в момента, стига да нямате някакви нереалистични очаквания. Благоприятното влияние на седмицата ще се усети и при тези от вас, които усвояват някакви знания или умения. През седмицата ще ви изненада една неприятна новина, която вероятно касае човек, когото познавате, но може да има връзка и с развитието на важна за вас ситуация. Голяма част от плановете ви през седмицата ще претърпят неочаквани промени, тъй като ще ви се наложи да се съобразите с някои неблагоприятни влияния в обществото, където живеете. Жените Риби ще направят крачка назад и ще се примирят с компромис, който трябва да направят за да приключат с един спор или неприятна ситуация. Мъжете ще имат приятни преживявания със семейството си по време на празниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари