Седмичен хороскоп за 15 - 21 май 2023

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Време е Козирозите да се пречистят от негативните мисли и страхове, Близнаците ще бъдат по-чувствителни тази седмица, на Лъвовете им предстоят много срещи с неприятни хора

Овен

Тази седмица Овните няма да бъдат обезпокоени от нищо. Ситуацията ще стане по-благоприятна.

Въпреки това, известно отрицателно остатъчно въздействие ще остане активно. Венера все още е в отрицателна позиция, така че Овните трябва да се карат с близките възможно най-малко. Амулетите срещу скандали в семейството ще помогнат за поддържане на баланс и положително настроение. Не можете да губите време и нерви за изглаждане на отношенията. Вместо това е по-добре да се обедините, за да постигнете общи цели и задачи.

Телец

Телците се очакват бавна и леко бавна седмица, в която много неща няма да вървят по план. За да върви всичко по график, струва си да използвате по-често три начина за привличане на късмет . Най-малко успехи ще очакват Телците, които са ангажирани в творческата сфера. Мислите ще се объркат, няма да искате да работите, ще изглежда, че всички са против тях, но това не е така. Това е просто период на рестартиране. Можете да се занимавате с образование, изучаване на езици, придобиване на нови умения, важни домакински задължения.

Близнаци

Близнаците ще бъдат по-чувствителни тази седмица. Развитата емпатия може да бъде опасна , така че не трябва да общувате твърде тясно с непознати хора и да споделяте чувствата и плановете си с тях. Сега производителността е намалена, но идва момент, когато можете да видите резултатите от свършената по-рано работа. Близнаците ще могат да разберат дали са на прав път или не. Трябва да бъдете максимално отворени и да се опитате да прецените ситуацията разумно, без излишен оптимизъм или песимизъм.

Рак

За Раците идва момент, в който могат да се отдадат изцяло на любовта. Голям късмет очаква тези, които сега търсят сродна душа. За тези хора е важно предварително да оценят съвместимостта, защото почти всяка силна симпатия може да се превърне в любов. Не можете да загубите главата си във финансовия сектор, на работа и в бизнеса. По-добре е да правите покупки по план, без допълнителни разходи. В началото на седмицата ви очакват приятни изненади. Неделя ще бъде опасен ден поради началото на ретроградния Сатурн.

Лъв

Тази седмица на Лъвовете им предстоят много срещи с неприятни хора. Поради това са възможни кавги и псувни. Няма нужда да ставате източник на този негативизъм. Вместо това астролозите съветват да блокирате негативността на враговете , а не да отговаряте със същата монета. Тази седмица отмъщението и негативните емоции могат да разрушат всичко, което Лъвовете са градили дълго време. Има и събития, които ще трябва да се преживеят за първи път. Те могат да бъдат доста приятни и позитивни. Ако някой от хората от този знак иска да бъде в самота, тогава е време да го направи.

Дева

Девите прекарват много продуктивно. Можете и дори трябва да поемете всяка работа, опитайте се да придобиете нови умения и знания. Специални психологически техники ще помогнат на Девите да привлекат това, което искат в живота си . В любовта тези хора също могат да очакват голям успех. Това важи особено за тези, които вече имат връзка. Самотните Деви е по-добре да търсят сродна душа в социалните мрежи. Роднините и приятелите трябва да бъдат заобиколени от доброта и обич. Те ще бъдат много благодарни за милите думи и подкрепата.

Везни

Везните трябва да се справят с най-неотложните въпроси, защото енергията и силата може да не стигнат. За да не изтичат напразно, струва си да закърпиш дупките, през които излизат най-често . Сега не можете да се отвърнете от близки и да покажете дори малко егоизъм. Това може да изгради непреодолима стена между Везните и семейството им. Определено не трябва да ругаете, защото тази седмица може да предизвика продължителни кавги. По-добре е първо да се съсредоточите върху работата и едва след това върху домакинските задължения и развлеченията.

Скорпион

Скорпионите в периода от 15 до 21 май трябва да внимават с хора, които ще ги провокират към негативизъм. Може да има и много, които искат да постигнат своята измама. Скорпионите са сред най-проницателните знаци на зодиака , така че е изключително трудно да ги обредите около пръста си. Тази седмица трябва да увеличите физическата активност. Тялото трябва да се тонизира. Спортът и водните процедури ще помогнат на Скорпионите да се отпуснат и да намерят вътрешна хармония. Освен това тези хора имат достатъчно сила да се отърват от лошите навици.

Стрелец

Астролозите смятат, че сега е време за почивка на Стрелците. Не заемайте отбранителна позиция и се подгответе за атаки от други. Нека всичко се движи в удобната за Вселената посока. Трябва да се отпуснете и да наблегнете на развлечения, леки домакински задължения. В любовната сфера самотният Стрелец може да очаква известен успех. Пет мощни практики ще ви помогнат да привлечете любовта. Що се отнася до работата, по-добре е да не преследвате печалба, да не се претоварвате с бизнес.

Козирог

Време е Козирозите да се пречистят от негативните мисли и страхове. Специалната медитация ще помогне в борбата с негативните програми, натрупани през последните месеци. Астролозите съветват Козирозите да се обграждат само с позитивни хора, изпълнени с доброта и оптимизъм. Време е да си починете от рутината. През уикендите можете да намерите нови източници на позитив. Домашните задължения могат да бъдат временно отложени, за да се забавлявате както трябва и да си починете от неприятностите в работата и бизнеса.

Водолей

Водолеите трябва да се възползват от спокойната среда, която са създали планетите и звездите. Полезни тази седмица ще бъдат духовните практики и мъдрите от бедност, провал, апатия и униние . Важно е да се изкачите в дълбините на душата си и да преодолеете страховете. Обикновено Водолеите живеят на принципа „целта оправдава средствата“, но сега този режим е изключително разрушителен. Трябва да се опитате да си починете от безкрайните дела и тревоги, от максималната активност. Ще бъде полезно да промените ситуацията, да намерите начин да мислите за себе си, а не за работа.

Риби

Звездите и планетите ще дадат на Рибите постоянство. Това означава, че можете да поемете трудни задачи у дома и на работа. Специални техники ще помогнат на Рибите да изпълнят желанията си . Важно е само да разберете, че успехът няма да се стовари върху главата ви просто така. В периода от 15-ти до 21-ти всичко е естествено. Да, безкрайните неща могат доста да ви разклатят нервите, но астролозите ви съветват да не се паникьосвате, да не предавате убежденията си и да не променяте плановете си. Трудолюбивите Риби ще станат по-успешни във всички области.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари