Седем души пострадаха при верижна катастрофа на АМ "Тракия"

0
Сред тях са и три деца
Сред тях са и три деца Снимка: БГНЕС

Сред тях са и три деца

Седем пострадали при верижна катастрофа, станала на АМ “Тракия“, са приети в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, съобщиха от лечебното заведение, предаде Марица.

Двама мъже на 32 г. и 36 г. от Русе и с. Черногорово, които са били с леки охлузвания, са прегледани. Отказали са хоспитализация и са освободени по тяхно желание.

С различни травми са 47-годишен мъж от Пловдив, 34-годишната му съпруга и трите им деца - две момичета на 11 и 14 години и момченце на година и половина. Родителите и бебето са настанени в Хирургично отделение.

34-годишната жена е приета с болки в гърдите и задух. Няма фрактури по тялото, има само натъртвания на гръдния кош и корема.

47-годишният мъж, който е шофирал единия автомобил, е в добро общо състояние и с фрактура на ребро, без открити рани на корема. Малкото им момченце също е с натъртвания по гръдния кош и корема.

Тримата ще останат за наблюдение и лечение в Хирургично отделение.

След извършените изследвания и прегледи е установено, че няма индикации за приемане на другите две деца. Те са в добро общо състояние и са освободени за домашно лечение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари