"Възраждане" обжалва решението срещу безплатния превоз на ученици в Русе

1
Общинският съвет в Русе отхвърли предложението на съветници учениците от 14 до 19 години да пътуват безплатно
Общинският съвет в Русе отхвърли предложението на съветници учениците от 14 до 19 години да пътуват безплатно Видео: Кис 13

Общинският съвет в Русе отхвърли предложението на съветници учениците от 14 до 19 години да пътуват безплатно

Обжалват в съда решението на Общинския съвет в Русе, с което беше отхвърлено предложението за безплатен превоз на ученици от 14 до 19 години, предава Кис 13.

Мотивът на вносителите от партия "Възраждане" е, че са нарушени административно-производствените правила.

По време на обсъждането на точката възникна съмнение дали предложените промени в наредбата са съотносими към всички превозвачи, тъй като все още някои от линиите на градския транспорт се оперират от частни фирми.

Беше направено и предложение да се състави работна група, а от Общината заявиха готовност да разработят проект за допълнителни социални придобивки за определени категории пътуващи.

Накрая проектът на вносителя за изменение на наредба 14 бе отхвърлен, като бе прието общината да изготви решение по темата с участието на общински съветници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Димитрое
    Всички вГЪЗраждани са идиоти, вредни за Русе и цялата държава.
  • 2
    6
    Ники Братованов
    Педалите от Израждане Да го духат!
  • 1
    5
    Дунав
    , Не стига че автобусите са пълни с копелдаци и човек не може да се качи, сега ще пътуват и безплатно. Имат пари за друга нямат пари за билети. Да ходят пеша, и без това са станали като свине.
  • 1
    4
    Някакъв тип
    "Възраждане" е партията на криминалните престъпници.
  • 4
    3
    До 2
    ПеПеруго, не ни занимавай със сексуалните си девиации, съсредоточи се върху ибрикчийството, което е специалитет на партийните ти господари :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари