Съветник на Володимир Зеленски призова за удари по ирански заводи

0
Трябва да се действа по-сурово срещу иранския режим, който доставя оръжие на Русия, за да убива цивилни украинци, заяви Полодяк
Трябва да се действа по-сурово срещу иранския режим, който доставя оръжие на Русия, за да убива цивилни украинци, заяви Полодяк

"Трябва да се действа по-сурово срещу иранския режим, който доставя оръжие на Русия, за да убива цивилни украинци."

Това каза Михайло Подоляк, съветник на ръководителя на канцеларията на президента Володимир Зеленски в ефира на днешния телемаратон по телевизия Рада, предава Actualno.

Струва ми се, че е необходимо не просто да се наложат санкции или ембарго, струва ми се, че би било възможно да се нанесат конкретни удари върху производството на дронове и балистични ракети и т.н. Тази държава не може да продължава да прави това безнаказано“, коментира той.

Освен от украинските медии думите на Подоляк са цитирани и от руските издания "Газета.ru" и от РИА Новости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    colibri
    Обитателите на сградите на ул."Банкова'' си правят грешна сметка-някой друг/напр. Израел/ да им свърши тази работа- а те целите в "бяло".Май удобно забравят реакцията на Кнесета на речта на укр. президент?! Израелците сега си имат други грижи,които касаят тяхната страна, и не смятам, че ще променят политиката си заради призивите на З. и П.
  • 10
    2
    сащ е сатана
    Хайде сега няколко ирански бомби да кацнат при театралното представление на зелен СКИ, който е откачалка! Този психопат си позволява да призовава към война към трета страна?! А защо целият свят не бомбардира терориста сащ и човечеството ще възтрержествува в благоденствие, а примката над европа ще се отвърже, България би дръпнала нагоре без зависимостта от терориста сащ, който ни държи на дъното след 1990 година и до ден днешен?!
  • 13
    1
    Дааа
    Наркоманът и сие, под командването на Байдънчо-куклата марионетка на еди кой си...., ИСКАТ 3-та Световна война.Хей хора СПРЕТЕ СЕ! Спрете тази война от 2014г., в която УКРАИНЦИ ИЗБИВАТ УКРАНЦИ за шепа земя! Спрете тона безумие
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари