Сашо Диков сменя Нова телевизия с Би Ти Ви

0
Сашо Диков сменя Нова телевизия с Би Ти Ви
Снимка: БГНЕС

Устатият водещ Сашо Диков съвсем скоро ще смени Нова с Би Ти Ви. Изгрелият като спортен журналист бивш скиор стана същински медиен номад. Въпреки че минава шейсетте, е все по-желан от големите медии и вече има готов договор в първата частна телевизия, който само чака парафите.

Рокадата е сигурна и тези дни ще бъде обявена официално. Според слуховете той най-накрая се е договорил и подготвял собствено предаване. То щяло отново да е през уикенда в следобедния пояс. Засега обаче няма фиксиран час на излъчване, нито формат. Единият от обсъжданите вариантите бил Сашо да води рамо до рамо с щерка си Пипи.

Сигурно е едно - че заплатата, която са му предложили шефовете на Би Ти Ви, била двойно по-голяма. Oт екипа на медията споделиха, че действително са виждали Диков в коридорите си.

Преди месец Диков призна в предаването си, че от конкурентната телевизия Би Ти Ви са му направили доста примамлива оферта. Всъщност по този начин Сашо започна да извива ръцете на настоящите си шефове - продуцентите си от „Телеман" и началниците в Нова, за да му се вдигне заплатата, а и не само. Откакто имал предложение от Би Ти Ви, водещият дерибействал и се държал безпардонно, налагал се по всички теми. Спорно е дали ще липсва на екипа, защото хората му вече мислят за ново лице, което да не ги тормози толкова.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари