Сарафов се кълне в приятелство на Гешев

0
Сарафов към Гешев: Похарчиха ме, сигурно, ама к'во да се прави?!
Сарафов към Гешев: Похарчиха ме, сигурно, ама к'во да се прави?!

Това е част от аудио запис от разработка на ДАНС, която закова „невидимия дрон“ на АФЕРА

На него се чува разговор между Борислав Сарафов и главния прокурор Иван Гешев.

Борислав Сарафов, който запенено вчера четеше от листче как искал охрана, защото „познавал този човек /б.р. Иван Гешев/ и го било страх да не го убие, иначе обяснява в засечения разговор, как „играта продължава“ „прегрупира се“ и му се кълне в приятелство. Както и отговаря на въпроса на Гешев: „Нали знаеш, че те похарчиха и тебе?“, с „Ами… Сигурно, ама какво да се прави…“.

Сарафов е твърде възбудено обстоятелствен, чак подозрително оправдаващ се, кълнейки се в „приятелство“, докато Гешев е твърде обран.

Видно от записа може ясно да се прецени възможно ли е изобщо да се вярва на Борислав Сарафов в купищата му изявления пред медиите и е крайно време на светло да излезе ОНЗИ, който го е вкарал в „играта“, и който го „прегрупира“, и го ръководи като кукла на конци в нея.

Тази сутрин „невидимия дрон“ на АФЕРА засече и изключително нервни състояния, чак до истерия, в близки среди до Бойко Борисов, които очаквали… „записи“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Анализатор
    Предателството е гинетично заложено бреме в нас българите.Живеем в 21-ви век и до днес не знаем,кой уби Хр.Ботев и кой предаде В.Левски.Работил рамо до рамо с Ив. Гешев,наричал го е шефе,днес един субект,завъртял се на 180 градуса,ни представи шефа си по чер от дявола и най големият ползвател на старинни сгради и исторически забележителности у нас.Не искам и да знам каква ще е ответната реакция от страна на гл. прокурор,но знам,че много хора ще пострадат от нея!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари