ИТН: Егати държавата, щом я управлява тройната коалиция ГЕРБ-ППДБ-ДПС

1
За 12 години Борисов оправи вътрешната политика с 200, сега го чакаме да оправи външната с 300, се казва в декларация на ИТН
За 12 години Борисов оправи вътрешната политика с 200, сега го чакаме да оправи външната с 300, се казва в декларация на ИТН

За 12 години Борисов оправи вътрешната политика с 200, сега го чакаме да оправи външната с 300, се казва в декларация на ИТН

Публикуваме декларацията на ИТН, прочетена от Станислав Балабанов днес в Парламента.

„Уважаеми български граждани, ние от “Има такъв народ“ обещахме да бъдем вашите очи и уши в това народно събрание и да разкриваме истината. Да разкриваме това, което се опитват да скрият.

Миналата седмица, благодарение на ПП, ДБ и ДПС, Бойко Борисов отново стана важен човек. От арестант на Кирил Петков, през обвиняем на Гешев, до председател на комисията по външна политика. Бонжуар, дето се вика. За 12 години оправи вътрешната политика с 200, а сега го чакаме да оправи и външната с 300. И като важен човек, веднага получи денонощна охрана пред дома си в Банкя, назначена от оня, дето го арестуваКирил Петков. Защото сегашният кабинет е на Кирил Петков.

Министърът на вътрешните работи е назначен от ПП. И с неговата благословия, жандармерията, седейки в един Сааб, син Сааб, пази този толкова важен човек, Бойко Борисов. Сега въпросът е защо го пази. Единият вариант е Кирил Петков да го пази от... Кирил Петков. Демек от самия себе си. Защото ще се събуди някоя вечер, ще хапне някоя пица и пак ще му дойде глупавата идея да го арестува без повод. Ето за това са там жандармерията, да пазят Бойко Борисов от последствията от пицата.

Вторият вариант е, че Бойко Борисов е толкова самовлюбен, че за да се чувства важен, сам си е поискал охрана. Кирил Петков, като един канадски пудел, е изджафкал щастливо и коалиционно е дал съгласие веднага. Има и трети вариант. Да има реална заплаха. Представете си, че в къщата му в Банкя се промъкне някоя Мата Хари по парапета и му напълни чекмеджето с евро и кюлчета злато, щракне една две снимки… и отиде коалицията, на която те викат сглобка. Който и от трите варианта да си изберете, най-вероятно ще сте прави, тъй като реална заплаха за Борисов няма никаква. Проблемът е, че този му кеф, да го варди жандармерията, го плащаме всички ние.

Навремето, вицепремиерът Нейчо Неев в кабинета на Любен Беров беше казал: „Егати държавата, щом аз съм ѝ вицепремиер“. Сега спокойно можем да кажем: „Егати държавата, щом я управлява тройната коалиция ГЕРБ-ППДБ-ДПС“!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари