Съпругата на Василев: Той отказва да е съден от българската мафия

0
Антоанета Василева  написа, че КТБ била унищожена от държавните институции и най-вече с помощта на прокуратурата, а нейните активи се разграбвали от българската мафия
Антоанета Василева написа, че КТБ била унищожена от държавните институции и най-вече с помощта на прокуратурата, а нейните активи се разграбвали от българската мафия Видео: Нова телевизия

Задочният спор между бившия банкер Цветан Василев, който се укрива от българското правосъдие в Сърбия, и прокуратурата продължава.

След като главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че желанието на Василев да бъде защитен от закона "Магнитски" „шум и пропаганда”, бившият собственик на КТБ отговори през личния си сайт.

В него съпругата му Антоанета Василева, за която също има заповед за арест и която също е в Сърбия, написа, че КТБ била унищожена от държавните институции и най-вече с помощта на прокуратурата, а нейните активи се разграбвали от българската мафия.

В позицията пише още, че Василев ползвал закона „Магнитски“, защото отказвал да бъде съден от "българската мафия". Говорителят на главния прокурор отказа да коментира думите на Василева. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари