Самотен баща все още се нуждае от помощта ни

0
Светлозар Дончев е претърпял ампутация на пръстите на краката заради болестта на Бюргер
Светлозар Дончев е претърпял ампутация на пръстите на краката заради болестта на Бюргер Видео: bTV

Светлозар Дончев страда от рядката болест на Бюргер, за която лекарствата са скъпи

Самотен баща на две деца се нуждае от спешна помощ в борбата с тежко заболяване. За него ви разказахме преди половин година, към днешна дата семейството му отново не може да се справи само с разходите по лечението.

Допреди две години животът на Светлозар Дончев е напълно нормален. Отива на лекар заради продължителни болки в областта на краката, но чува диагноза, която преобръща целия му живот. Тогава мъжът за първи път чува за болестта на Бюргер.

Това е рядко съдово заболяване, което засяга артериите на горните и долните крайници и може да се стигне до ампутация. Преди години той се среща със същата болест, но успява да я стопира.

Имах парите тогава, купих инжекциите и общо взето, уверих се в това, че наистина това нещо може да бъде стопирано“, казва пред bTV Дончев.

Сега болестта отново прогресира. Преди около месец се налага да му бъдат ампутирани пръстите на краката. За да се върне към пълноценен начин на живот, Светлозар Дончев се нуждае от помощ, за да закупи скъпоструващи медикаменти.

Надеждата за добро у Светлозар и близките му все още е жива.

Сметката, по която може да дарите средства и да помогнете на Светлозар, е:

IBAN: BG15UNCR70001524885293

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Светлозар Николов Дончев

e-mail: [email protected]

PayPal: Svetlozar Donchev

Телефон за връзка със Светлозар: 0877717471

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари