Съдят изверга, който се гаврил с възрастно семейство

0
Срещу рецидивиста е насрочено дело, по което към края на май предстои предварително изслушване
Срещу рецидивиста е насрочено дело, по което към края на май предстои предварително изслушване

Срещу 31-годишния К.Х.С. е внесен обвинителен акт, тъй като през нощта на 20-и срещу 21-и февруари тази година нападнал възрастно семейство. Селото в област Русе, в което е станал този случай, е посочено само с първата си буква – Б.

В него са живеели извергът и жертвите му. За извършеното във въпросната нощ, срещу него има повдигнати цели 6 обвинения. За да ограби скътаните от бедните старци 25 лева, той пребил жестоко възрастния мъж, като му счупил лявата ръка в областта на лакътя. Само за това престъпление законът предвижда редица сериозни наказания, най-тежкото от които е доживотен затвор без право на замяна.

Това обаче не задоволило К.Х.С. Последвали гаврите с възрастната съпруга на приведения в безпомощно състояние мъж, които не били първото сексуално престъпление на рецидивиста. В публикувания на интернет-страницата на Окръжната прокуратура текст е посочено, че то представлява особено тежък случай. За това престъпление е предвидено наказание от 3 до 15 години затвор.

Тъй като цели два пъти той е лишавал от свобода старците, е посочено още в обвинителния акт, срещу него е повдигнато обвинение и за отвличане, макар че престъпленията са извършени в дома на пострадалите.

Срещу рецидивиста е насрочено дело, по което към края на май предстои предварително изслушване. Назначен му е служебен адвокат, за работата на който по защитата на престъпника ще платят българските данъкоплатци.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари