Съден за секс с непълнолетно момче се кандидатира за президент на България!

0
България има шанс да стане водеща страна в света, като избере гей за президент
България има шанс да стане водеща страна в света, като избере гей за президент

Бившият депутат от “Атака” Владимир Кузов ще се кандидатира на изборите за президент, обяви самият той пред “24 часа”.

Вице ще му бъде колегата от парламента Борислав Ноев. Инициативен комитет от Варна вече събира подписи за кандидатурата на Кузов. Свързали се с него по фейсбук и му предложили да бъде техният човек във властта.

Ако стана президент, ще бъда човекът със силна ръка. Много хора биха казали: “Какво ще направи тази мека китка”

Бих отговорил така: “Неща, които много други твърди китки няма да направят”, категоричен е Кузов. Той е осъден за секс с непълнолетно момче през февруари 2009 г.

Наказанието му е 3 г. условно с 5 г. изпитателен срок. По закон той е реабилитиран през февруари 2014 г. и не е извършвал други престъпления, така че няма пречка да влезе в предизборната битка с политическите си опоненти.

Твърди, че се е преродил, когато признал публично, че е хомосексуалист.

Категоричен е, че не е педофил, какъвто се опитали да го изкарат.

България има шанс да стане водеща страна в света, като избере гей за президент.

Имало е кметове, министри, но не и държавен глава. От това само ще спечелим. Това ще е много силно послание към света”, твърди Кузов.

Президентът на Руската федерация Владимир Путин е политикът, на когото иска да прилича новият кандидат за стола на “Дондуков” 2.

През септември м.г. Путин проведе телефонен разговор с Елтън Джон, който е брат по сексуална ориентация на Кузов. Попзвездата и президентът се разбраха да се срещнат, за да обсъдят правата на гейовете в Руската федерация. Ако стане държавен глава, Кузов ще работи за затопляне на отношенията с Русия и вероятно също ще се среща на живо с адаша си и ще стиска силната му десница.

“Ето, Елтън Джон е получил уважението на света, има куп награди, и то не заради хомосексуалността си, а защото е един от най-талантливите творци на XX век. Основните локомотиви на човечеството в миналото са били хора с различна сексуална ориентация - лекари, учени, творци.

С какво те са по-лоши от останалите. За съжаление, в България само аз мога да бъда локомотивчето, което да дърпа влака. Кой друг? Татяна Дончева? Николай Банев? Жорж Ганчев? Това не са локомотиви, а вагони, които искат да се пълнят с държавни средства”, категоричен е Владимир Кузов. Бившият депутат твърди, че ще бъде най-независимият президент, защото вече е признал, че е хомосексуалист.

Ако бях зависим, още щях да съм депутат, да съм послушко и никой да не знае, че съм гей. Тогава нямаше да го има и скалъпеното дело срещу мен”, казва кандидатът за президент. Не се плаши, че политическите му опоненти ще използват сексуалната му ориентация в битката, и се готви поне за балотаж.

Познава много депутати, включително и от “Атака”, съдии и прокурори, които са гейове и се тресат от страх да не ги разкрият. “Когато стана президент, сами ще го направят, защото ще имат представителство във властта в мое лице”, твърди Кузов. Той ще инициира обществен дебат за гей браковете По думите му хората с различна сексуална ориентация ще живеят и работят спокойно в най-демократичната и толерантна държава.

Съдебната реформа и банковата система ще бъдат основните приоритети на Кузов. Хората от инициативния комитет се напатили от решения на магистрати и били обезверени. Бизнесмените от кръга на Кузов пък се оплаквали, че не им възстановяват ДДС-то на фирмите, защото държавата нямала пари, а хората с кредити се жалели, че ги дерат с високи лихви. Някои от идеите на Кузов за съдебна реформа са твърде радикални и граничат с утопия, но той вярва в тях и излага аргументите си.

Ще се помилват всички осъдени от 1992 г. насам. Ще изпразня затворите. Може би ще ме критикуват, че пускам убийци, но каква е гаранцията, че са такива, когато съдебната система е корумпирана? Как да ѝ вярваме, като няма политик в затвора? Законите са добри, но всички се оправдават, че били формализирани”, казва Кузов, който също е бил клиент на Темида и тази година ще завърши право в Нов български университет.

Осъденият за секс с непълнолетен е категоричен, че делото срещу него е било скалъпено по политически причини. Ако може да избира дали отново да избухне педофилсикият скандал, или да го замени с корупционен, би избрал отново първия, защото хората вече разбрали истината. Присъдата му била доказателство, че не е част от олигархията, която има имунитет срещу наказателно преследване.

Въпреки че търси подкрепа от хомосексуалистите на изборите, Кузов е твърдо против гей парадите.

Обществото е отвратено от парадирането със сексуална ориентация, защото вижда хора, които се опитват да правят пари от това. При мен няма да го има това кокетничене. Аз просто съм такъв. Гейовете трябва да са част от обществото, но да не парадират с това. Те са лекари, полицаи, съдии, водопроводчици, ватмани. Трябва да живеят достойно”, казва Кузов.

Не се притеснява от конкуренцията на силните фигури, които ще излъчат водещите партии. Според него хората са се напатили от статуквото и ще търсят новото и различното. Дори да не успее на изборите, той ще продължи политическата си кариера с нова формация. Засега няма контакти с партията ДЕОС, която също защитава правата на гейовете и дори излъчи кандидатурата на хомосексуалист за кмет на София през пролетта.

Всеки български гражданин може да се кандидатира за президент. Напоследък много се говори за политическа класа, но няма такова нещо. Тази легенда трябва да падне в канала. Виждам нашето място в кампанията, въпреки че шансовете ни са минимални. Но това не означава, че не трябва да участваме. Иначе и световното първенство по футбол би било безсмислено.

Излизаме със солидна платформа Надявам се на президентските избори да излязат поне 70 процента от избирателите, а не само твърдите електорати и платените гласоподаватели. Тогава ще имаме добър резултат”, убеден е Борислав Ноев. Той не се притеснява нито от сексуалната ориентация на Кузов, нито от делото срещу него за педофилия.

Знам как беше скалъпено делото срещу него. Мен също ме съдиха за шофиране след употреба на алкохол само по свидетелски показания, но бързо ме оправдаха. Повечето депутати от “Атака” бяхме подложени на натиск тогава”, спомня си Ноев.

Той - осъден, другите от гарата - оправдани

Разследването срещу Владимир Кузов започва през 2005 г. няколко месеца преди да бъде избран за депутат от “Атака”. Заедно с него по досъдебното производство са обвиняеми още няколко души, които са уличени, че ходят на гарата в кв. “Подуяне”, за да правят секс с безпризорни момчета.

След като Кузов става народен представител, материалите за него са отделени в друго дело, което започва в Софийския градски съд. Останалите - Борис Иванов, Николай Спасов и Александър Цветанов, се изправят пред районния съд, защото не са лица с имунитет. Така паралелно тръгват две дела по един и същ случай. Свидетелите също са едни и същи - момчетата от гарата, които са правили секс с тях в подлезите и храстите. Пострадал по делото на Кузов е Николай Благоев, а по делото срещу другите трима - той и още няколко младежи.

В досъдебното производство всички твърдят, че са правили секс с по-възрастните мъже, но когато се изправят пред съда, се отказват от показанията си. Николай Благоев е категоричен, че е виждал Кузов само по телевизията и не е правил секс с него. На две инстанции депутатът е осъден на 3 г. затвор, които да изтърпи ефективно, но ВКС променя присъдата в условна.

В районния съд обаче останалите трима от гарата са оправдани при същите обстоятелства - свидетелите се отказват от показанията си и твърдят, че не са правили орален и анален секс с подсъдимите.

Също както по делото на Кузов, където пострадалият е само един. Бившият депутат минава през 3 инстанции на съда, а Цветанов, Спасов и Иванов - само на една. През 2012 г. са оправдани от районния съд и прокуратурата не е протестирала присъдата им, показва справка на “24 часа”. Според обвинението те били пасивната страна при секса с безпризорните момчета и в замяна им давали по 2 лв., кока-кола и закуски.

Кузов твърди, че не е ходил на гарата, за да прави секс, и не познава останалите трима, които са оправдани по другото дело. Кандидатът за президент беше подал документи в Страсбург, за да съди държавата, но не образували дело, защото нямало ясна осъдителна присъда.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари