Съдът остави в ареста обвинения за блудство с дете фотограф

1
42-годишният Димитър Дардов е с обвинения за притежание и заснемане на порнографски материали
42-годишният Димитър Дардов е с обвинения за притежание и заснемане на порнографски материали Снимка: Facebook / Dimitar Dardov

42-годишният Димитър Дардов е с обвинения за притежание и заснемане на порнографски материали

Обвиненият в блудство със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава в ареста.

42-годишният Димитър Дардов е с обвинения за притежание и заснемане на порнографски материали, част от които с непълнолетни момичета. Дардов беше задържан на 10-ти октомври. Въпреки, че не е осъждан и има чисто досие, магистратите прецениха, че той може да извърши друго престъпление и не уважиха искането му за освобождаване под гаранция, съобщи БНТ.

Пред съда Дардов заяви, че порнографските материали са на негови клиенти и че е невинен. Прокуратурата обаче се позова на фотоалбуми, в които се виждало и неговото отражение в огледало по време на снимките.

"Той не е автор на тези клипове, тези клипове са семейни клипове на клиенти и след като прегледа това той ги сваля или заличава, а после може и да се възстановят има такава технология да ги възстанови и да си ги качи на хард диска, когото предава на клиентите", каза Йордан Давчев – адвокат.

"Нищо не мога да коментирам по повод на разследването, нямам разрешение от наблюдаващия прокурор, без негово разрешение не мога да ви дам никакви сведения по разследването", каза Светослава Пенчева - прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари