Съдът определи над 1 милион лева гаранция на Божков по делото за културните ценности

0
Обвинението е било повдигнато в понеделник
Обвинението е било повдигнато в понеделник Снимка: Георги Димитров / Дарик

Обвинението е било повдигнато в понеделник, разкри адвокатът му Георги Гатев

Васил Божков с 1 млн. и половина гаранция по делото за културните ценности.

В понеделник прокуратурата е повдигнала обвинение на Васил Божков по т.нар. дело за културните ценности, разкри адвокатът му Георги Гатев в съда. Там сега се гледа мярка по хазартното дело, пише вестник "24 часа".

"Още от самото начало съм искал да се върна в България, молбата ми беше удовлетворена през юни. Никога не съм се притеснявал да се върна", каза Божков.

Гатев поиска Божков да бъде пуснат без мярка или с подписка.

Делото продължава с пледоарии на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    daskal
    Нещо много лудо има в цялата работа, дето не го разбирам... Преди 16-17 години част от културните ценности на Божков ОФИЦИАЛНО бе показана в софийския Археологически музей (на пъпа на столицата срещу президентството). Това бе най-пълната изложба на тракийски съкровища - направо изумителна! На всеки етаж имаше многобройна въоръжена охрана. Кой, как и кога е позволил именно Черепа да ПРИТЕЖАВА тези безценни експонати? Той как се е сдобил с тях? Продължават ли да са негови?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари