С много цветна кампания стартира новият сезон на Общински Младежки дом Русе

0

С интересна, цветна, интерактивна рекламно-информационна кампания стартира новият сезон на Общински Младежки дом Русе.

Младежки работници и ръководители на клубове разказаха информацията за формите, в които могат да се записват всички желаещи. Тази година Младежкият дом предлага следните клубове и дейности: балетИмпулс”, Фолклорно танцова студия „Зора”, Вокална група „Приста”, Детско-младежки хор „Свети Георги Победоносец”, клуб по шах, клуб по рисуване и приложни изкуства, клуб по ушу и тай-чи, Младежки парламент, Мажоретен състав „Екстрийм”, клуб по фотография и „Евродеск”.

Празникът започна с най-малките от Вокална група „Приста”. Те изпяха своите най-нови песни и заредиха с много емоции всички присъстващи на площада. Децата и младежите от всички клубове, взеха участие в мащабното дефиле на Младежкия дом като по пътя си получиха множество аплодисменти и поздравления.

Забавленията продължиха с презентация на  новосформирания мажоретен състав, а след тях балерините от „Импулс” вдигнаха градуса на настроението с пърформънс на микс от популярни песни. Клубът по ушу представи техники с копие и сабя, а през цялото време малчуганите от клуба по шах демонстрираха своите умения и привличаха минувачите. Празникът завърши с дълго кръшно хоро, което поведоха танцьорите от фолклорно студио „Зора”.

Над 200 младежи се включиха в представянето на дейностите на младежки дом, а ние им пожелаваме: На добър час!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари