Руснаци правят супер смартфон за по-малко от 200 долара

0
Устройството е с 8-ядрен процесор, страхотен дисплей и много добри предна и задна камери
Устройството е с 8-ядрен процесор, страхотен дисплей и много добри предна и задна камери

Руска стартираща компания подготвя производството на смартфон от най-висок клас на цена под 200 долара.

Устройството носи името U PRO и е с много тънък корпус – едва 5,7 милиметра, а предварителните поръчки за закупуването му започват през май.

Технически характеристики на смартфона са повече от впечатляващи. Той разполага с 5,2-инчов AMOLED дисплей Samsung с резолюция 1920х1080 пиксела. Резолюцията на екрана ще е FullHD, ще се използва 8-ядрения процесор MediaTek MT6753.

Оперативната му памет е 2 GB, а общото пространство – 16 GB. Снабден е и със слот за microSD карти, съобщава Kaldata.com.

Впечатляващи са и камерите му. Основната е 13-мегапикселова, с оптика Largan - 5 лещи и светодиодна фотосветкавица. Предната камера е 5 мегапиксела, с 4 оптични лещи. Тя е идеална за селфита.

Батерията е с капацитет 3000 mAh с възможност за бързо зареждане Quick Charge. Операционната система е Android 5.1 (Lollilop).

Техническите параметри на U PRO са много интересни за тази цена. Ако съдим по тях, е напълно възможно и в Русия някой да повтори феномена Xiaomi (телефон от висок клас на много ниска цена, б.р.).

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари