Руската Дума: Демонтирането на "Альоша" в Пловдив е "варварска инициатива"

0
Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова изпрати декларацията на Руския парламент до общинските съветници в Пловдив
Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова изпрати декларацията на Руския парламент до общинските съветници в Пловдив Снимка: БГНЕС

Посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова изпрати декларацията на Руския парламент до общинските съветници в Пловдив

Посланичката на Руската федерация у нас Елеонора Митофанова е изпратила и на общинските съветници на Пловдив декларацията на председателя на Държавната дума Вячеслав Володин в защита на паметника "Альоша". Писмото вече беше препратено на лидера на ДСБ Атанас Атанасов, защото въпросът за демонтирането на монумента беше поставен от двама съветници от тази партия в Пловдив, уточнява 24 часа.

"Ваварската инициатива, ако бъде подкрепена от Общинския съвет на Пловдив, ще се превърне в незаличим позор както за инициаторите, така и законодателната и изпълнителната власт на града, и ще демонстрира неадекватността и политическото късогледство на пловдивските власти", пише Володин.

Както и до лидера на ДСБ, декларацията е изпратена до председателя на Общинския съвет на Пловдив Атанас Узунов с уверенията на Митрофанова, че изпитва към него "висока почит".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Срамно
    Защо не сте цитирали всичко от декларацията на руския парламент? Там пише, че пренебрегваме нашата история. Модел за този паметник бил Скурлатов, който 1944 година участвал във възстановяването на телефонната линия София-Пловдив. Ето това е нашата история според руската дума. Интересно ми е журналистите прикрили тоя резил от каква народност са?
  • 3
    2
    Новият Коминтерн
    Новият коминтерн Европа трябва да работи дружно за възстановяването,просперитета и развитието на САЩ и Англия.Средствата се пренасочват в друга посока.
  • 3
    1
    ДЕПОЛИТИЗИРАН
    АБЕ ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ ,Аз поне от 1970 г.Слушал съм какво помнят Набор 1910 че май и по стари.Доста книги съм чел исторически,анализи извън политизиран модел на словото,а анализи на отминали събития и описание на обстановката характерна за определени исторически периоди на Европа,Балканите.Та си мисля тези където най вряскат сега да не хукнат те да връщат отново паметници и да викат да живее? Появяват се едни модели на декади ли,петилетки ли,не знам?!! Един път са демократи и либерали,друг път социалисти,комунисти,трети път националисти,фронтове разни,"европейци",ориенталци,европеисти.Гледат в различни посоки е най важното и колкото пъти стане така,България губи население,територии,търпи разрушения и икономически срив.Тез говна сега такива са същите,а цапаните им гащи ще ги перем ние най обикновенните хора.Викат,крякат,събарят,насоки дават и все край обществените средства се въртят.На икономически финансов вход и изход искат да застават и така унищожиха работеща икономика.Сега пак същата работа.И така си върви,а населението на България намалява в градове и изчезват села.Лека полека и някой парченце ще се отчупи от държавата,после още,още и още едно и ? Кой ще оправя работата? Киро,Асен,Бойко,Атанасов,Иванов,Ив. Костов,Симеон 2,Соломон Паси,Кунева,Д.Атанасова,Нинова,Карадайъ,Делян Пеевски,Цветанов,Тагарев,Доган,кой,кой идиот от тези ще обърне нещата в полза на България,нейн интерес,защита и добър живот на населението? Ще викат на помощ групировките? Няма да стане тая работа.Ще хукнат в разни посоки и посолства.Ще поемат към"нов път със идеи".Нашия елит управленски се превърна в админстрацията на чужди посолства без изключение и стана гилотината на България и нейният народ,култура,образование,отбрана,икономика.Зависи кой какво разбира от това и как и къде се чувства на мястото си но резултата виждаме е един и същ.Нашият политически"елит" стана негласен крепител идеолог на организираната предтъпност и унищожението на България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари