Ген. Атанасов: Правителството да покаже червен картон на руския посланик Митрофанова

1
Елеонора Митрофанова е част от руската пропаганда, за да обяснява, че Русия не е нападнала Украйна
Елеонора Митрофанова е част от руската пропаганда, за да обяснява, че Русия не е нападнала Украйна Снимка: БГНЕС / Архив

Елеонора Митрофанова е част от руската пропаганда, за да обяснява, че Русия не е нападнала Украйна

Правителството закъснява в изграждане на орган по сигурността, който да се занимава с кризата. Наближава време, в което правителството да покаже червен картон на руския посланик Елеонора Митрофанова. Това каза по БТВ ген. Атанас Атанасов от ДБ, шеф на вътрешната парламентарна комисия към НС.

Нейната работа / бел. ред. на Митрофанова/ не е дава оценки на правителството ни. Тя е част от руската пропаганда, за да обяснява, че Русия не е нападнала Украйна. Руското посолство и консулствата имат състав по-голям от общия брой на Германия и Великобритания.

Повече от половината са шпиони. Не зная този арестуван пенсионер за шпионаж откъде е имал информация. Нека службите да се заемат с отговора. В българските специални служби има хора на руския шпионаж. Те подават дезинформация на своите хора вътре.

Главният прокурор е безконтролен, не може да му се търси отговорност през ВСС. Ние сме за радикална съдебна реформа. Главният прокурор трябва да си отива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    darkaveng
    Аз мисля, че отдавна е верме на този атанасов да се покаже червен картон! Аман от продажна сдс-дсб etc., сган!
  • 2
    7
    !!??
    някой виждал ли е исторически извор в който да присъства думата украйна, било като държава било като част от титлата на владетел?!? украинският е същия като македонския, щото сега ще речете, че има и белоруски?!? та, кой беше украински цар, че не съм чувал или чел за такъв
  • -4
    6
    до 3 и до 4
    По тази логика Ленин е гениален лингвист, който успява да създаде .- финландски език - литовски език - латвийски език - естонски език - украински език. По твоята логика сигурно ще отречеш и полския език, чешкия, словашкия. Да защитаваш Путин, който от няколко години отрича че Кирил и Методия са българи, а македонци, значи по тази логика Македония и Косово са наистина самостоятелни държави. Нещо не ви излиза сметките. Кой лъже? Кой е объркан - ти, където отричаш Македония да е самостоятелна, или Путин, който приписва създаването на кирилицата на тях.
  • -8
    5
    Bonkerz
    https://www.168chasa.bg/article/11012468
  • 12
    4
    до 2
    Украйна е толкова държава, колкото Косово или Македония. Създадени на принципа "Разделяй и владей!".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари