Русия удари Харков и Одеса с ракети и дронове

1
Поразените цели са жилищни блокове, наложила се е евакуация
Поразените цели са жилищни блокове, наложила се е евакуация

Поразените цели са жилищни блокове, наложила се е евакуация

Две руски ракети са ударили централен район на втория по големина украински град Харков. Ранени са 17 души, двама от които тежко.

Сериозни щети са нанесени на повече от десет жилища. Ракетите са ударили "точно там, където няма военна инфраструктура и точно там, където всъщност има жилища", написа в Telegram кметът на Харков Игор Терехов.

В ранните часове на нощта с дронове е била атакувана Одеса. Ударен е жилищен блок, откъдето са евакуирани 130 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    до 1
    Чудиш се защото слушаш и четеш с какво те облъчва западната пропаганда, теле. Я виж в украинските и полски сайтове тази нощ от тези "безлюдни" сгради колко линейки от Полша са оказали помощ? Съобщава се за 120 поне. Между другото, шефът на Пентагона, който никой не е виждал от преди Нова година, май също е бил в безлюдна сграда, само, че в Лвов. Изкарай си главата от задника, колкото и да ти е промит мозъка все нещо е останало, което да е в състояние да осмисли нещата разумно.
  • 9
    3
    Sтанко
    Във военизирани райони като харков и одеса, няма нормални хора, които искат да живеят... те просто вегетират. Не може да се сърдите за денацификацията, защото сами сте си я избрали. Кметовете да не се правят на говорители, ами да кротуват и да помагат на старците, които не искат да напускат жилищата си. Време е военните да излязат като хлебарки от жилищните райони, за да НЕ допускат жертви сред останалите цивилни в бомбените райони!
  • 9
    2
    интересно
    Ударили жилищни постройки през нощта, пък убити няма, само ранени?!? Руснаците ли са некадърни,илинякой лъже за целите?!?
  • -5
    1
    daskal
    Ужас! Чудя се как имат лице нашите путинофили да защитават тази "кауза"! Ракети по жилищни сгради и лекарски кабинети! Абсолютни варвари!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари