Русия прекрати "зърнената сделка"

3
Дмитрий Песков заяви, че "зърнената сделка" е спряна
Дмитрий Песков заяви, че "зърнената сделка" е спряна Снимка: РИА Новости

Дмитрий Песков заяви, че "зърнената сделка" е спряна

Москва прекрати зърнената сделка. Това обяви говорителят на Путин Дмитрий Песков.

Реално са прекратени споразуменията по "зърнената сделка", тя е спряна, заяви Песков пред журналисти.

Песков отговори отрицателно на въпроса дали експлозията на Кримския мост може да повлияе на "зърнената сделка"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    25
    до 22
    аз съм бил 2013 на студентска бригада в САЩ, на Кейп Код, Масачузетс... не е нищо особено, някои неща са по-добре от Бълария, някои неща са по-зле ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ хората са много вежливи, но са много глупави и промити мозъци ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ проблема с наркоманията там е много сериозен - по шосето, по което минавах за работа с колелото беше осеяно със изхвърлени спринцовки... такава мизерия в България не бях виждал⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ трябваше да ми сменят съквъртината и българинът, който беше с мене се измести а дойде един американец - приятел на сина на хазяите, който беше хероман и преди да се нанесе излиза от затвора за въоръжен грабеж, и пред мене неколкократно съм го виждал да се боде и да си кани пропадналите приятели и да се правят на мърши в комплект... още ми дължи $60 мухльото... дето няма да си ги получа никога ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ има в САЩ възможности, но това е за тези, които ги търсят, които имат хъс, мотивация и желание да се развиват, да извървят трудния път и да направят жертви, това важи и навсякъде другаде по планетата, много хора се задоволяват с посредствен живот, не искат да положат усилия да научат нови неща, да си разширят квалификациите и да си вдигнат акциите и затова си кретат някъде в някоя фабрика или супермаркет и така им минава живота, и в Русия, и в Китай и в Бразилия можеш да прокопсаш, стига да си надъхан, гъвкав и предприемчив, това важи от характера на човек и как си го доизкове той сам след като си направи равносметка какви са му силните страни и какви са му слабостите и какво в характера му го саботира да прогресира ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ така че не ми говори за САЩ сякаш са няква обетована земя... американците са като останалите народи по света - имат и добри хора имат и лоши, но като цяло пропагандата там е много силна и хората са доста глупави (въпреки че са добри) и понеже образователната им система не работи, около 90% от населението не се научава да мисли самостоятелно ами живеят на автопилот, не можеш да обсъждаш някъкви задълбочени теми с тях, понеже само възпроизвеждат автоматично някъкви заучени неща и им е много трудно да мислят наистина, в това култирите ни се различават много
  • 4
    24
    Sтанко
    Ванка (с танка) - изолирай се за 2 седмиц и си спри опитите да използваш главата. Започни от начало! Дано този път да хванеш посоката! Късмет друже, че с толкова много емоция - не си за сред хората!!!
  • 4
    23
    някой скоро
    да е поглеждал данни колко в щатите са на купонни помощи?!? последно като ги гледах бяха 30 милиона+
  • 6
    22
    19-ти до коментар 20
    А успя ли да отскочиш до САЩ да видиш "американската мечта"? На мен ми казаха да не се отклонявам от главните улици. Всичко е едан страхотна фасада, но не минавай отзад на фасадата, че не е сигурно дали ще успееш да излезеш жив. 40 мил. (~15%) бедни в рая! При това с право да притежават оръжие! Благодаря! Има какво още много да се каже, но да се надяваме, че ванката е младо момче и като порасне ще поумнее :D Ай успех на всички!
  • 6
    21
    ама вие
    се мъчите да ограмотявате ванката?!? кауза пердута!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари