Русия образува наказателно дело срещу Международния наказателен съд

7
Причината е заповедта за ареста на държавния глава Владимир Путин
Причината е заповедта за ареста на държавния глава Владимир Путин Снимка: БГНЕС

Причината е заповедта за ареста на държавния глава Владимир Путин

Русия образува наказателно дело срещу съдиите от Международния наказателен съд и прокурора заради заповедта за ареста на Владимир Путин.

В понеделник Следственият комитет на Русия съобщи, че е инициирал "контра-делото" заради невярна информация и неточни данни, предаде NOVA.

В петък Съдът в Хага съобщи, че лидерът е заподозрян във военни престъпления, свързани с незаконното депортиране на деца от Украйна. Минути след новината, Москва я нарече безсмислена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    няма лошо
    Помня реднеците как заплашиха с персонални санкции членовете на този съд, които повдигнаха обвинения на американски войник! Иначе кво става - което е позволено за Юпитер, не е позволено на бика.
  • 1
    3
    До 2
    Пукни ти бе рязана хохло! Да плюя и пикая на гроба ти!
  • -9
    2
    Русенец
    Дано да пукнете всички русороби!
  • 7
    1
    Никола Стоянов
    Ами да,дори ще ги осъди,защото се мислят на голямата работа и че могат да вземат такива решения и санкции да налагат,а фактите ще ги разобличат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари