Русенци: ВиК пусна „бяло вино“ за Трифон Зарезан

3
Тони Шейтанова сподели във фейсбук групата "Русе" снимки на вода, която източила от чешмата в дома си
Тони Шейтанова сподели във фейсбук групата "Русе" снимки на вода, която източила от чешмата в дома си Снимка: Facebook / Тони Шейтанова

Тони Шейтанова сподели във фейсбук групата "Русе" снимки на вода, която източила от чешмата в дома си

Публикуваните от русенката снимки предизвикаха повече шеговити коментари, заради днешния празник Трифон Зарезан. "Направо бяло вино пускат хората... За тези пари!" майтапи се Теодор Петков. А Георги Георгиев съветва: "Занеси им я да се почерпят!"

Водата, която се вижда в пластмасовата бутилка, е източена от чешмата на русенката и цветът ѝ е меко казано съмнителен. Затова потърпевши съветват след като са ви спирали водата, първо да я източите продължително време, преди да я използвате.

Някои русенци коментираха качеството на водата с недоволство: "Имали 80 % загуби, Ами като само лапат огромни заплати. Отделно, че ние всички плащаме тези загуби и затова не им дреме. Тръби по на 60 години."

Днес по-рано управителят на ВиК дружеството инж. Илиан Милев съобщи пред Общинския съвет, че 95% от канализацията по водния проект на Русе е изградена и продължава усилената работа по водопроводната мрежа, която до момента е готова на 54%. Остава да видим какво ще е качеството на водата в града, след като приключи историческия Воден цикъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Ивайло
    А какво се случва с перални, съдомиялни, бойлери, които нямат филтри на входа си? Пак ли благодарите за разбирането?
  • 1
    2
    Ко уино бря.
    Това е течност от Прословутия Цикъл на чичо "П". Биало тичениье, кът на кака "В", от махала "Н".
  • 15
    1
    селянина
    да се реши като се приспадне да речем 1 или два куб.м.питейна вода със смъмнително качество от сметките там където се подменя или ремонт на водопровода за промиването на системата,ама на дали кмета да се застъпи за нас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари