Русенци почетоха паметта на Антон Петров въпреки пандемията

9
Майката на русенския рейнджър бе изключително трогната
Майката на русенския рейнджър бе изключително трогната Видео: Русе Медиа

Семейството на Антон Петров продължава да пази жив спомена за русенския рейнджър, който си отиде едва на 26 години.

На този ден всяка година близките му организират скромна церемония, на която винаги присъстват и колегите на Антон от бившата 68-а бригада „Специални сили“, която сега е част от Съвместното командване на специалните операции, предава Русе Медия. Те поднесоха съболезнователен адрес на майката на Антон Петров – Иванка Петрова, от името на командването.

Ние, неговите приятели, нашето най-силно изразно средство не са думите. Изразните средства, с които боравим, и това, което правим, са повече в делата ни. Тук сме, за да ви покажем, че Антон не е забравен и ние, които сме служили с него и го помним като човек, приятел и като колега, никога няма да го забравим“, заяви подполк. Стоян Асенов от Специални операции.

Военните и близките поднесоха венци и цветя на гроба на русенския рейнджър и запалиха свещичка в негова памет. Своята почит изрази и кметът на Русе Пенчо Милков, който дойде по своя инициатива да се поклони пред подвига на Антон Петров.

За поредна година майката Иванка Петрова бе изключително трогната от жеста на колегите на сина си, които спазват даденото обещание да не я оставят на този ден.

Аз от сърце благодаря на всички колеги на Антон, че за поредна година са тук, въпреки пандемията, въпреки всички трудности, които изпитваме в ежедневието си, благодаря им от сърце, че не го забравят и го доказват, че са истински приятели“, сподели развълнувана Иванка Петрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари