Русенци, гласувайте за Мирела и Пресияна!

0

Сестрите Мирела и Пресияна Димитрови са се запътили към финала на „България търси талант“ в неделя с две спечелени престижни награди от Международни фестивали.

Русенци могат да подкрепят своите любимки с смс-и тази неделя, от 20 часа, когато ще стартира вота в „България търси талант“ по bTV и ще бъде обявен номера за гласуване.

Вчера Пресияна Димитрова се завърна от Казахстан, където спечели Гранд при от конкурса „Бозторгай“, който се проведе в град Алмати и в него се включиха над 150 участници от Казахстан, Италия, Киргизстан, Русия, Литва, Беларус, Португалия. Пресияна Димитрова беше единственият представител от България, а Мирела беше поканена като гост и взе участие в концерти в града.

Само преди седмица Мирела Димитрова спечели Голямата награда на 25-отото издание на младежкия поп-рок конкурс „Сарандев“ в Добрич.

Така двете сестри завоюваха престижни награди във времето между полуфинала, на който зрителския вот ги класира на първо място и финала, който е тази неделя.  Мирела и Пресияна, които са ученички в СОУ за европесйки езици „Свеи Константин-Кирил Философ“ благодарят на вокалния си педагог Аделина Колева от Горна Оряховица, която не спира да ги подкрепя при всички техни прояви, а това, че постоянно печелят отличия доказва, че ги очаква бляскаво бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари