Русенският университет обявява Ден на отворените врати за кандидат-студенти

3
Денят на отворените врати ще се проведе в петък (31 март) в Канев център
Денят на отворените врати ще се проведе в петък (31 март) в Канев център Снимка: Русенски университет "Ангел Кънчев"

Денят на отворените врати ще се проведе в петък (31 март) в Канев център

Русенският университет на31 март 2023 година обявява Ден на отворените врати.

Факултетите и филиалите на висшето училище ще се представят със свои информационни щандове, а кандидат-студенти, родители и учители ще могат да посетят още учебните зали и лабораториите, както и да се запознаят с възможностите за обучение в университета. За средношколците ръководството на Русенския университет е подготвило атрактивни награди.

ПРОГРАМА - Ден на отворените врати

Русенски университет

31 март 2023 година, Канев център

- 10:00 – 11:50 Регистрация на посетителите за участие в томболата. Посещения на щандовете за информация. Демонстрации на роботизирана транспортна и друга техника – Канев център;

- 11:30 – 11:50 Провеждане на викторина "Какво знам за Русенския университет" – Канев център;

- 11:50 – 12:00 Официално откриване на Ден на отворените врати на Русенски университет – Канев център;

- 12:00 – 13:00 Теглене на томбола с разнообразни награди и културна програма от студентските състави – Канев център;

- 13:00 – 15:00 Организирани посещения на лаборатории, учебни зали и в музея на университета. Провеждане на състезания за кандидат-студентите – тръгване от информационните щандове на факултетите в Канев център.

- 15:00 Закриване на Деня на отворените врати.

За контакти и информация за кандидат-студенти: Тел. 082/ 841 624, 082/ 888 247, E-mail: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Читател
    Прочетох новината на Фейсбук профила на РУ и наистина има такъв цирк. Освен това, в текста на места са допуснати грешки като "междурегионално състезанието' , "директно класиране специалности'. Тези преподаватели като пишат проверяват ли си текстовете или бързат да пазаруват студенти?!
  • 8
    5
    Реалист
    Пореден цирк с отворени врати. През отминалата седмица имаше друг цирк. Поставям извадки от публикацията във ФБ: "ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КЪМ УЧЕНИЦИ ОТ 4 ОБЛАСТИ ОТПРАВИ КАТЕДРА МЕНИДЖМЪНТ И СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В МЕЖДУРЕГИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕТО ПРОДОВОЛСТВИЕТО: НЕСИГУРНОСТ ИЛИ МНОГООБРАЗИЕ НА РЕШЕНИЯТА (МЛЯКО vs. ЩУРЦИ)". А ето какъв прием се обещава на участниците: извавка от публикацията "Участниците в състезанието получиха сертификати, които им осигуряват възможност за директно класиране специалности, предлагани в Русенския университет.". Възниква въпрос дали участието в едно състезание може да замени конкурсен изпит и да включва директно класиране във всички специалности на РУ. На какво ви прилича това, ами на пазар на кандидатстуденти.
  • 7
    4
    Белчев
    Какъв ден на отворените врати, то това висше училище е за затваряне.
  • 6
    3
    Али
    Ден на отворените врати на Ристем Билюй паша, той ви чака с нетърпение, че да ви прилапа 💰 💸 парите.
  • 6
    2
    Мнение
    За кого по-точно правят това? Кадърните гимназисти отдавна са се ориентирали къде ще кандидастват, в момента текат пробни изпити, тези сега се сетили да се рекламират. Може и да има 1-2 катедри, които стават, ама да чакаш да те забележат края на март...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари