Русенските огнеборци гасиха изпушил трафопост и пламнали треви

1
За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали 7 излизания по сигнали
За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали 7 излизания по сигнали Снимка: Dunavmost, архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали 7 излизания по сигнали

Огнеборците са гасили 4 пожара, възникнали в сухи треви и храсти, като 3 от тях са били в близост до жп трасета – в района на бул. България в Русе; на ул. "Кариера" в Русе; на ул. Кръстец в Русе, в района на бившата борова гора. Друг пожар в сухи треви е имало и в гр. Сливо поле. Всички тези произшествия са се разминали без щети.

Лъжлив сигнал за пожар са получили служители от Първа РСПБЗН вчера вечерта. Между 18:48 и 19:25 часа те са отишли на главния път Русе – Разград, в района след кв. ДЗС-Русе, откъдето е постъпило съобщение за горящ автомобил, но на място се е оказало, че при техническа неизправност по време на движение се е получило само изпушване от двигателния отсек на превозното средство.

По-късно вечерта е постъпил сигнал също за излизащ пушек, но този път от трафопост на адрес на ул. Св.Петка в Русе. Екип на електроразпределителното дружество е загасил запалена изолация на трафопоста, заради късо съединение.

Последното излизане за денонощието е било на екип спасители от сектора „ССОД“ при регионалната дирекция, който е бил пратен да окаже съдействие на ЦСМП за качване на жена до 4-ти етаж на адрес на ул. Димчо Дебелянов в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари