Русенски ученици представиха своята нова колекция от модни облекла

2

Оригинални модни облекла са вдъхновени от емблематични сгради в Русе и природата

На детски празник в Дома за медико-социални грижи за деца в Русе, ученици от Професионална гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова" представиха своята нова колекция от оригинални модни облекла, които бяха вдъхновени от емблематични сгради в Русе и природата.

Ревюто на модните облекла впечатли всички присъстващи на събитието, сред които беше официална делегация, водена от Кристина де Бройн - представител на УНИЦЕФ за България, както и представители на Община Русе и различни социални и образователни институции в града.

Стилът и дизайнът на моделите отразяваха красотата и уникалността на Русе, като всяко облекло беше инспирирано от известните сгради и природата. Младите модели изглеждаха впечатляващо, представяйки съчетанието от изисканост и креативност във всяка рокля или костюм.

Инициативата получи голяма подкрепа и одобрение от присъстващите, които оцениха творческия и социален аспект на проекта. Това беше прекрасна възможност за учениците да проявят своите таланти и да изразят себе си чрез модата, като в същото време развиват усърдие и креативност.

Със своето ревю учениците показаха, че модата може да бъде не само израз на стил и красота, но и средство за комуникация и подкрепа към важни социални причини. Техният труд и ангажираност заслужават възхищение и насърчават други да следват своите страсти и да се включат в обществено полезни инициативи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари