Русенски учебен център за маникюристи с мил жест към онкоболни жени в града

1
Поводът е Международният ден за борба с рака на гърдата - 19 октомври
Поводът е Международният ден за борба с рака на гърдата - 19 октомври

По една безплатна,  козметична процедура ще получат десет от пациентките на Комплексния онкологичен център в града

Поводът е Международният ден за борба с рака на гърдата - 19 октомври. Идеята е на главния лектор в учебния център - Цветелина Тренова и нейният приятел и колега Яница Николова. 

Целта на инициативата е да усмихне тези пациенти и да им вдъхне сили и увереност в борбата с коварната болест. Мотото на инициативата е "ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКОГА!".

Благотворителният жест включва направата на професионален маникюр. Десетте жени ще бъдат избрани от регистъра на онкодиспансера на случаен принцип. Всяка от тях ще получи ваучер, от който ще има възможност да се възползва до края на годината. Идеята на организаторите е догодина кампанията "ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКОГА!" да обхване цялата страна и от подобна процедура да се възползват повече жени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук