Русенски пункт на „Еврофутбол" е най-печелившият в България

1
Днес Нели Стефкова, която предпочита същия пункт в Русе, грабна ваучер на стойност 100 лева
Днес Нели Стефкова, която предпочита същия пункт в Русе, грабна ваучер на стойност 100 лева

Букмейкърският пункт в Русе на ул. „Студентска" №9 е най-печелившият пункт на „Еврофутбол" за последните 24 часа, след като осем участници грабнаха големи награди. Двубоят на Лудогорец с Ливърпул в предпоследен мач от групите на Шампионската лига осигури на единия от тях сумата от 3 555 лева. Той е играл с различни предвиждания за корнери в система 1 от 4, като не е познал само едното. Ето и прогнозата му:
Сбор ъглови удари-домакин (1-во полувреме) 4+
Сбор ъглови удари-домакин 7+
Сбор ъглови удари-гост 7+
Сбор ъглови удари (0-8,9-11,12+) 12+

Снощи други шестима участници в пункта, който бе открит благодарение на кампанията на „Еврофутбол" - „Идея за бизнес", прибраха различни суми от надбягвания с хрътки. Точно 1 200 лева станаха притежание на първия, който заложи, че Sophies Diamond ще финишира най-отпред в първото надбягване в Ярмаут. Същата сума отиде при втори, предвидил че Oakfield Grundy ще е победител във второто състезание в Сандърланд. Успехът на Fantastic Legend във втората гонка в Суиндън донесе 900 лева на трети. Четвърти прибра 870 лева за победата на Night Time bold в третото надбягване в Сандърланд. Последните двама взеха съответно 585 лева и 450 лева за залози отново на Гонки.

Днес Нели Стефкова, която предпочита същия пункт в Русе, грабна ваучер на стойност 100 лева от играта на българския букмейкър във Фейсбук за срещите на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига. Тя успешно предвиди, че разградчани и Ливърпул ще завършат наравно, за което прибра и наградата.

Варна също може да се похвали с хубави печалби. Сумата от 2 244,58 лева отиде при участник, който направи успешно предвиждане отново за Лудогорец-Ливърпул, но и за още четири срещи. Той е играл за пет мача в права колонка с 50 лева:
Арсенал (Анг.) - Дортмунд (Гер.) 1
Лудогорец - Ливърпул (Анг.) първо полувреме 2
Андерлехт (Бел.) - Галатасарай (Тур.) 1
Малмьо ФФ (Шв.) - Ювентус Торино (Ит.) краен резултат хендикап 2
Зенит СтП (Рус.) - Бенфика Лисабон (Порт.) 1

Отново във Варна, но в пункта на ул. „Преслав" №5, майстор на баскетболните залози за НБА взе 2 160 лева с 40 лева. Той написа, че общия брой точки (интервал) в срещата Атланта Хоукс - Торонто Раптърс ще е 241-250 точки.

Източник: Агенция Кросс
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари