Русенски дилър с прякора "Бамзе" се оплаква от слаб медиен интерес

2
"Бамзе" е син на известен член от семейството на т. нар. "руси цигани", познат в Русе с името Румен
"Бамзе" е син на известен член от семейството на т. нар. "руси цигани", познат в Русе с името Румен

Преди около седмица русенски медии "взривиха" обществеността с новината, че разпространител на наркотични вещества е бил задържан при спецакция на МВР на ул. „Тича“, в близост до заведението „Жорела“.

Никой обаче не уточни самоличността на задържания. Малко хора и то само от постоянната клиентела на въпросното барче разбраха, че дилърът не е някой случаен, а именно, че става дума за лице на име Юлиян, познат в кв. Родина с прякора "Бамзе". Същият този "Бамзе" е син на известен член от семейството на т. нар. "руси цигани", познат в Русе с името Румен. Същият този Румен преди няколко години си построи хубава къщурка на ул. Тича, точно срещу стадион Дунав. Пред дома им може да забележите, че постоянно има паркирани луксозни автомобили, между които е и едно черно Порше Кайен.

Местните медии съобщиха, че по неофициална информация, при направения полеви тест на веществото, което е пренасял "Бамзе", то е реагирало на хероин.

Но какво всъщност се случва, какво не беше казано на хората?

Никой не каза, че още на следващия ден "Бамзе" е "навън" и се забавлява с приятели в Жорела. Пред тях и пред други присъстващи той се оплакал, че се е надявал да се увеличи популярността му в Русе след показното задържане. Изразил искреното си съжаление, че след като си закупил един от броевете на русенски вестник-ежедневник, установил с ужас, че историята с неговият екшън е публикувана едва на трета страница.

Източник: ОБЗЪРВЪР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари