Русенската Търговско-индустриална Камара подписа Меморандум с Китай

0

Днес, 25.10.2017г., в гр. Chengdu-Китай, на официална церемония по откриването на 12th EU-China Business and Technology Cooperation Fair, на г-н Милен Добрев, изпълнителен директор на Русенската Търговско-индустриална Камара, беше връчен сертификат по повод подписването на Меморандум за сътрудничество между РТИК и European Union Project Innovation Centre - Chengdu, Китай.

По силата на този Меморандум български фирми ще имат възможността да ползват напълно безплатно офис помещения и услуги за подкрепа при навлизането им на този пазар и реализирането на съвместни инвестиционни проекти. Безплатното офис пространство се предоставя в новата и изключително модерна и луксозна сграда на Business and Innovation centre for China-Europe Cooperation (CCEC).

Град Chengdu е столицата на провинция Sichuan, която е с най-силно развитата икономика в западен Китай, формираща над 15% от БВП на страната.

Г-н Добрев е на двуседмично посещение в Китай с Европейска делегация по повод 12th EU-China Business and Technology Cooperation Fair. Програмата на делегацията започва с посещение на гр. Ченгду (Chengdu) – провинция Sichuan, като след това включва участие в събития и официални визити и в гр. Пекин и гр. Цингдао (Qingdao).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари