Русенка: Отровният въздух е навсякъде!

0
Отново, за кой ли път станах посред нощите да затворя прозорците!
Отново, за кой ли път станах посред нощите да затворя прозорците!

Русенка се оплака от "отровен" въздух и тази нощ.

"Добро утро, русенци! Казвам "добро" от учтивост, но то не е добро! Отново, за кой ли път станах посред нощите да затворя прозорците! Отровният въздух е навсякъде! ДОКОГА? Престъплението се шири безпрепятствено! Никой- НИКОЙ няма да ни помогне! Да се хващаме ние! Има толкова умни хора в Русе - не може да няма начин!

Може би трябва да осъзнаем всички, че тази отрова ще е с последствия за нашето, на нашите деца и внуци последствия! Явно Кметът нищо не може, или не прави! Нито РИОВС, нито Гражданска защита, нито там сформираните щабове...всичко е за да ни заблуждават!

Трябва да осъдим Държавата! Или някакви мерки извън Закона. Точно както те ни тровят извън всякакви правила!", пише Соня Тончева във фейсбук групата Обществен съвет Русе.

В същото време не e показано да има органично замърсяване на Русе, поне през последните 3 дни. На 16-и бе възстановено функционирането на измерителната станция в града. В нея се следят допълнителни замърсители като бензин. „Резултатите от последните три денонощия от нея показват, че не се отчитат никакви превишения на замърсителите, които се следят”, заяви инж. Христо Милков от РИОСВ - Русе пред NOVA .

Пък и самият екоминистър Емил Димитров усилено ни убеждава, че миризма и замърсяване не били едно и също нещо. Явно следва да мислим, че дори да ни мирише на бакелит и пушек - всичко е точно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари