Русенка: Колко време е нужно на „ВиК – Русе“ да завърши обекта си?

4

Адриана Йорданова сигнализира Общината за недовършен ремонт от ВиК - Русе, който е започнат още през есента на миналата година

Попаднахме на поредния сигнал към Община Русе в социалната мрежа.

Този път става въпрос за недовършен ремонт, започнат миналата есен от Вик - Русе на улица "Рига". Адриана Йорданова, подала сигнала, е възмутена от създалата се ситуация, която живущите търпят месеци наред: "Снимките са от локалното платно на улица „Рига“ срещу блок „Гларус“. От есента на миналата година е разкопано, а наоколо – мръсотия. Кал, разпилени камъни – мъка и за пешеходците, и за автомобилите, които паркират наоколо. Затруднено е и изхвърлянето на смет в контейнерите, а и тяхното извозване. Колко време е нужно на „ВиКРусе“ да завърши обекта си, да възстанови настилката и да почисти района?! Крайно време е Общината да реагира по съответния начин."

Докога русенци ще са принудени да търпят ремонтни площадки из целия град, се питаме всички ние!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    Истината
    Колко време ли? Безкрайно мното време трябва на ВИК, за да си оправи разкопаното. Дори цяла вечност ще им е малко времето.....
  • 16
    2
    Оптимист
    Ще почакаме още.Новото ръководство на ВиК се учи да работи.Високвалифицирани незнаещи и неможещи, но с амбиция да управляват.
  • 18
    1
    Josh
    Живея точно до това място - блок Жерав и всеки път когато излизам да си хвърлям боклука трябва да пресичам, защото контейнерът е в насрещния тротоар, тези които се виждат на снимката са за отделни видове отпадъци.. Имам чувството, че градът ни се превърна в спектакъл.. 😶🤐
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари