Русенецът Викторио Илиев ще се боксира за златен медал

0
Състезателят на "Локомотив" се поздрави с категоричен успех над Артьом Толстой на Европейското в Ереван
Състезателят на "Локомотив" се поздрави с категоричен успех над Артьом Толстой на Европейското в Ереван

Състезателят на "Локомотив" се поздрави с категоричен успех над Артьом Толстой на Европейското в Ереван

Константин Костов и Викторио Илиев ще боксират за златните медали на Европейското първенство за младежи и девойки в Ереван. В арменската столица двамата се представиха на изключителна висота и се класираха за финалите в своите категории.

При 57-килограмовите даде всичко от себе си и заслужи успех с 4:1 гласа над представителя на Грузия Леван Демурови. Националът ни взе убедително първия рунд, но изпусна инициативата във втория. В решителната трета част обаче Константин търсеше победата до последно и това се отплати. В битката за златния медал Костов ще се изправи в сряда срещу представителя на домакините Гор Азизян.

В категория до 60 килограма пък Викторио Илиев се поздрави с категоричен успех над Артьом Толстой. Талантът ни срази молдовеца с 5:0, като показа много стойностна игра и видимо превъзходство. Негов съперник на финала в сряда ще бъде Билал Дакаев (Русия).

Така воденият от Борислав Бояджиев и Детелин Далаклиев състав се отличи с два финала и един бронзов медал. На трета позиция на почетната стълбичка ще се качи Алейна Мехмед (81 кг), която отстъпи на полуфиналите с 0:5 точки на Нора Комятхи (Унгария).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари