Русенец с тротинетка се преби на улица "Борисова"

0
Получил е фрактура на черепа
Получил е фрактура на черепа Снимка: архив

Млад мъж е тежко ранен при инцидент с електрическа тротинетка вчера вечерта в Русе.

Произшествието е възникнало около 22:25 часа, срещу номер 16 на ул. "Борисова", в посока кръстовището с ул. "Константин Иречек".

За изясняване на случая е изпратен екип на пътна полиция. Служителите са установили, че 32-годишен русенец е управлявал електрическа тротинетка, при което по време на движение е загубил управление над превозното средство и е паднал по глава върху асфалта на пътното платно, съобщиха от полицията в Русе.

Мъжът е откаран в русенската болница „Канев“, където при преглед му е установена фрактура на черепа и е настанен за лечение в отделение на медицинското заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Е-тротинетката в ЗДвП.
    Още преди две години законодателят се опитва да състави проект на закон, който да уреди правният режим на електрическите тротинетки. Имаше предложения тази уредба да влезе в Закона за движението по пътищата и това беше логичното решение. И така, в „Държавен вестник“, бр. 60 от 2020 г. бяха обнародвани промените, които уредиха една голяма част от електрическите тротинетки като индивидуални електрически превозни средства (ИЕПС).
  • 8
    7
    Точно тая вечер!
    Шофира жена ми /не пие, ненормална вегетарианка е , трая е/. Аз до нея, на 2 ракии. Придунавски, кръстовището с Църковна независимост. Огледало има там, и ... точно на секунда време ми излиза тротинедкаджия с черни дрехи в насрещното! При знак, че няма как да завие наляво по Придунавски! Размина се. Крещя и : "Спри да го пребия", тя вегански ми дудне: "Пил си".
  • 3
    6
    Любо
    Аз съм колоездач и спазвам паравилата за движение но тези с тротинетките са малоумници не знаят никакви правила
  • 6
    5
    Валери
    Вървим към самоунищожение поради пълна слободия и безхаберие. Няма правила за нищо освен за това как да се краде.
  • 7
    4
    idi na hui
    estestven podbor predi ww3
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари