Русенец обра такси в квартал "Дружба"

5
30-годишният мъж отмъкнал монетник, тото фишове, документи, няколко телефона и пари в брой
30-годишният мъж отмъкнал монетник, тото фишове, документи, няколко телефона и пари в брой Снимка: Dunavmost / Архив

30-годишният мъж отмъкнал монетник, тото фишове, документи, няколко телефона и пари в брой

Кражба от такси в Русе е разкрита от криминалистите на Първо РУ. На 11 срещу 12 октомври на улица "Никола Вапцаров" в града е била открадната вещи от таксиметров автомобил с марка "Рено".

Според заявеното от потърпевшия водач, чрез използване на техническо средство е проникнато в купето на колата и са откраднати монетник, тото фишове, документи, три неработещи телефонни апарата и пари в брой – около 150 лв. Общата стойност на нанесената щета е изчислена за около 200 лв.

По случая е регистрирана преписка и е започната работа с оглед престъпление по чл. 195 от НК. В резултата на извършените действия от криминалистите на Първо РУ е установен русенец на 30 години, известен на правораздавателните органи, който е уличен в извършване на въпросното престъпление.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    селянин
    Е, 30 годишен краде стотинки, колко тъжно.
  • 3
    3
    Дружба 1,2,3
    До №1. Кварталите 1,2 и 3 са с много по-чист въздух от колкото останалите квартали. Най-вече кв. Дружба 3. Във всеки квартал има пропаднали хора. Само от Дружбите можеш да имаш панорамна гледка на целия град и да му се възхищаваш колко е голям.
  • 6
    2
    Edi
    Ти да видиш, коментиращият по долу,вие сигурно сте от кралския двор, църволяк.
  • -4
    1
    От Русе
    Квартал Дружба и Чародейка главно там такива работи стават цигански пропаднали крайни квартали пълни с наркомани Дружби и Чародейки! Едни от гадните квартали много наркотици се употребяват в Дружби и Чародейки кварталите на наркоманите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари