Русе участва на международно туристическо изложение в Букурещ

0

Русе / В периода 12 – 15 март 2015 г. Община Русе взе участие в пролетното издание на международното туристическо изложение TTR, което се проведе в румънската столица Букурещ. Румъния е важен пазар за българския туризъм и Община Русе традиционно е участник в изложението. Участието беше част от дейностите по устойчивост на проекта „Реки на времето“, в който Общината е водещ партньор.

България беше представена с информационен щанд, на който Община Русе разполагаше със самостоятелен работен деск. Представителят на Общината е презентирал туристическия потенциал на региона и привлекателните му възможности за туризъм пред потенциални туристи, както и пред представители на туроператорския бизнес. На заинтересованите посетители на борсата са били предоставени разнообразни рекламно-информационни материали - брошура Реки на времето, пътеводител Реки на времето, карта Реки на времето, тематични пътеводители за забележителности в Община Русе.

TTR е най-голямото туристическо изложение в Румъния и е предназначено както за масовата публика, така и за професионалисти в бранша. Посетителите са над 30 000.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари