Русе ще бъде разтърсен от най-силните хитове на годината с Coca-Cola Happy Energy

0
Русе ще бъде разтърсен от най-силните хитове на годината с Coca-Cola Happy Energy
След култовите концерти във Варна и Бургас, където близо 30 000 фенове пяха с цяло гърло с най-обичаните български изпълнители, Coca-Cola Happy Energy Tour пристига и в Русе. Тази събота, 6.9.2014г., на площада пред Общината, точно в 19.00ч., русенци ще станат свидетели на музикалното събитие на годината.

Михаела Филева и Venzy отново ще се окажат „Опасно близки“ на сцената, изпълнявайки двете си дуетни парчета. По-късно младата изпълнителка ще взриви публиката с талант и импровизация в дует с Рафи. Всичко това ще бъде възможно благодарение на Funky Miracles, които доказаха, че наистина предизвикват чудеса на сцената.

Ангел и Моисей, Venci Venc’ и Pavell ще питат всички “Къде си брат”. Тоталният им летен хит е едно от най-очакваните изпълнения на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014. След това купонджиите ще зарадват русенци и с нова, все още неиздадена песен.

С огнената Жана ще прехвърчат искри на сцената – освен безапелационния си хит „Самурай“, Жана и Кристо ще изпълнят и новия си съвместен проект “Играем с теб до края”. Феновете на хип-хопа няма да останат разочаровани, защото част от Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 е и финалистът от X-Factor Наско Колев Като за финал, сцената ще бъде тотално разгорещена от носителката на безброй награди и един от най-добрите музикални ментори в България - Мария Илиева. Изпълнителката, както и новият й дуетен партньор Криско, ще зарадват феновете си в Русе с най-култовите си изпълнения.

Достъпът до концерта е безплатен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари