Русе отбелязва Деня на загиналите мотористи

2
25 септември е Ден на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти
25 септември е Ден на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти Снимка: iStock

25 септември е Ден на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

Той ще бъде отбелязан в 16 града в България.

Във Варна от 12:00 ч. мотоциклести ще се съберат пред монумента "В името на живота и в полет към безкрая" край квартал "Галата", за да поднесат венци и цветя в памет на братята си. Вечерта паметникът ще бъде обагрен в червена светлина за всички загинали техни приятели.

Денят на загиналите мотористи беше отбелязан вчера в Добрич, и Бургас.

Днес от 17:00 ч. мотористи ще се съберат в Нови пазар пред паметника на Милен Петков - Мишката.

Денят ще бъде отбелязан още в Ботевград, Враца, Златица, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пловдив, Разград, Русе, София, Търговище, Харманли, Хасково, Ямбол

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    до 7
    Явно това е единственото решение, обясних и защо. Иначе е тъпо да ме коментира някой, който не е разбрал какво казвам и си интерпретира както му скимне. Така, че е важно да се разбираме, иначе какъв е смисъла да си пишем тук?
  • 0
    7
    Номер7
    Как те е разбрал човека по долу не е толкова важно ,но все пак да желаеш смърта на друг човек,защото те дразни по някакъв начин не е добре....
  • 8
    6
    до 5
    Защото няма нощ, в която да не се събудя от ревове на мотоциклети. Това е тероризъм. И къде съм казал, че го пожелавам на всички мотоциклетисти? Много произволно четеш и разбираш написаното, да не би да пиша твърде бързо? Когато нямаме пътна полиция ни остава да се уповаваме само на Бог да ни разреши този малък проблем.
  • -4
    5
    До Иван
    Що за човек трябва да си,за да молиш Бог за смърта на друг напълно непознат човек.Твърде тесногръдо и ограничено мислене,да се слагат всички мотористи под общ знаменател.Все едно българин в чужбина да бъде мразен защото друг българин преди него се е осрал и хайде да заключим,че всички са такива.Много "интелигентно мислене" нали.....
  • 2
    4
    Иван
    Преди малко край нас изреваха два мотоциклета. Дай боже догодина да честваме и техните собственици.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари