Русе домакинства Международен турнир по спортни танци

1
Последното издание на турнира беше посетено от над 500 танцови двойки
Последното издание на турнира беше посетено от над 500 танцови двойки Снимка: спортен клуб "Настроение"

Последното издание на турнира беше посетено от над 500 танцови двойки

На 29 и 30 октомври година в спортна зала „Арена Русе” ще се проведе 35–ото издание на Международния турнир по спортни танци WDSF OPEN “RUSE 2022”. Състезанието се провежда за Купата на кмета и се организира от Община Русе, Българската федерация по спортни танци и Спортен клуб ”Настроение” – Русе.

Включено е в официалния спортен календар на Българската федерация по спортни танци и в официалния спортен календар на Световната федерация по спортни танци (WDSF).

Последното издание на турнира беше посетено от над 500 танцови двойки, като 25 от тях бяха от топ 50 на Световната ранг листа. Тази година танцовите дисциплини започват с надпревара при 7–годишните деца.

Състезанието се провежда при засилен интерес от страна на медии и публика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари