Румен Радев започва консултации за съставяне на правителство

0
Днес от 15:00 ч. президентът ще проведе консултации с ГЕРБ-СДС
Днес от 15:00 ч. президентът ще проведе консултации с ГЕРБ-СДС Снимка: БНР / архив

Днес от 15:00 ч. президентът ще проведе консултации с ГЕРБ-СДС

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарните групи на "Възраждане", ДПС, „БСП за България“ и „Има такъв народ“ (ИТН) утре, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

От 09:30 ч. на "Дондуков" 2 ще отидат представители на парламентарната група на "Възраждане", от 11:00 ч. - представители на парламентарната група на ДПС, от 13:00 ч. - представители на парламентарната група на „БСП за България“, а от 15:00 ч. – представители на парламентарната група на „Има такъв народ“.

Румен Радев започва консултации с представители на парламентарните групи в 49-ото Народно събрание днес. От 15:00 ч. той ще проведе консултации с парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС. От 17:00 ч. президентът ще приеме представители на ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Защо Бойко не участва
    Щяха да седнат , генерал срещу генерал. На първа позиция е седнала юристконсултката от Русе ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари